onsdag den 4. februar 2015

selvsyning

Jeg har endnu engang syet til mig selv, også denne gang som en del af min egen udfordring om at prøve lidt forskellige stoffer af under min barsel. Denne gang har jeg syet en sweatshirt i en strik fra Stof og Stil.


Nøj sådan en let strik er noget lækkert stof, men hold nu op, hvor det også giver sig når man syer i det. Jeg kunne med fordel godt lave ribben lidt strammere end 0.8% af halsudskæringen, eller bruge en anden rib, for den er blevet lidt vid. Man er vel "opflasket" hos Line/Marapytta, så skulder detaljen i imiteret skind er selvfølgelig quiltet en lille smule ind mod halsudskæringen :-)


Mønsteret er fra Alt om Håndarbejdet, hvor jeg blot har udeladt talje ribben og lavet ærmerne lidt kortere.

5 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtigt god! Og sikke et godt projekt "selvsyning". Lyder som om du har været glad for Marapytta-oplæringen? Jeg skal på min første syworkshop ever i starten af marts - og det er hos Marapytta, som heldigvis kommer en tur til Odense. Jeg glæder mig SÅ meget til det. Har du været på weekend-workshop eller på syskole hos hende? Har du nogle gode råd?
  Glæder mig til at se mere selv-syning fra dig! ^_^

  - Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line, Jeg har været så glad for at gå på syskolen, jeg har lært mange ting som gør det nemmere at sidde herhjemme og sy også. Det er især de små detaljer, som at dække sømme, quilte, at sy og lave kantebånd og piping. Og så alle de der små ting som at huske strygelærred eller vlieseline og hvornår. Jeg laver stadig dumme fejl, men det er jo nok bare altid noget med learning-by-doing, ligegyldig hvad. Glæd dig til workshoppen det bliver så fedt. -Og et godt råd vil nok være at pløje hendes blog igennem og overveje hvad du gerne vil sy, og så tage lidt ekstra med til noget af alt det du liiige bliver inspireret til at kaste dig over :-)

   Slet
 2. Så fin den er altså! Garderoben må være ved at være klar til den nye hverdag?

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar