søndag den 18. maj 2014

Grønlandsk anorak eller når noget bare ikke bliver som man håbede

Nogen gange skal man huske at vise de ting der bare ikke virker. I det her tilfælde havde jeg noget stof liggende som jeg engang har købt i Stofsalg i Ballerup (stedet med glimmer stoffer, hvis du er til den slags). Tanken har hele tiden være at jeg skulle lave en løs flagermus bluse af det, og med en mave der vokser med lynets hast, trængte både moren og garderoben til noget nyt. Men altså, lad os bare sige at den ikke sidder på mig, som på modellen i Alt om Håndarbejde. Den bliver ligesom for højhalset til det løse look og til trods for at jeg er gravid i 6 måned, så er str L meget for stor (jeg måtte tage ca 3 cm i hver side), den minder mig mest af alt om en grønlandsk anorak. Som udgangs punkt kan jeg egentlig meget godt li' den (bare ikke på), men skulle jeg lave den igen ville det være i en mindre størrelse, med kortere og strammere ærmer og med en noget mere lavere halsudskæring. 

12 kommentarer:

 1. Åh, hvor ærgerligt, Gitte. Stoffet er super flot, og jeg kan sagtens følge dig i dine tanker, og ja jeg kender også godt det med, at man bare ikke lige synes, at det så er så smart, når man får det på, - tror nogle gange de snyder i de blade.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja, der har INTET at gøre med min lidt deforme krop lige nu :-)

   Slet
 2. Den er ellers flot synes jeg, men kan godt se at den er lidt stor i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Efter at have prøvet den på en hel dag, tror jeg at jeg vil få mere ud af den hvis jeg lavede halsåbningen lidt større.

   Slet
 3. Åh ja, den ville være fantastisk lige præcis med de ændringer, du nævner:-/ men flot stof og rigtig fin mave:-) kh Ingrid (knitmandu.blogspot.dk)

  SvarSlet
 4. Jeg synes egentlig den er flot, men jeg kan sagtens se hvad du mener. Øv! Nogle gange går det bare ikke som man håber... Øv øv øv.
  Men sikke en fin mave du har efterhånden. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Og ja maven den er ved at være ret stor... lidt større end forventet på nuværende tidspunkt, krydser fingre for at drengen ikke er en alt for stor basse...

   Slet
 5. Den ligner ikke en anorak på - Men jeg kender godt det med at man ser en ting i sit hoved, og noget helt andet i virkeligheden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen Elisabeth, det var bare den første tanke jeg fik da jeg fik den på :-)

   Slet
 6. Åh... og det er lige præcis det, der gør, at jeg er tilbageholdende med at sy... Man bruger timer og så blev det ikke helt, som man havde tænkt sig... Men sådan er det jo selvfølgelig også med strikketøjet osv... Men øv bøv - jeg håber, at stoffet kan bruges til noget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-) Astrid, det gode ved syning er at timerne lagt i sådan en jersey sag oftest er lidt færre end i en strikket trøje eller lignende :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar