søndag den 23. februar 2014

Grrrr grrr en gravhund


Da jeg var ung havde vi en gravhund, vores gravhund var en meget stor hund i en gravhunds krop, som vel egentlig er tilfældet med rigtig mange gravhunde, når det kommer til stykket. Det betyder at gravhunde står min familie meget nær og min mor har for flere år siden købt et kit til at sy denne fine bamse gravhund med hvalpe, som så har ligget og ventet i skabet til den rette lejlighed.


I forbindelse med en endnu en stor begivenhed er denne gravhund blevet fundet frem, klippet og syet til min søn. Han skal nemlig være storebror til August (sådan ca). Ja, han fatter selvfølgelig ikke at han skal være det, men min pædagog mor, synes at det var en passende gave at give ham efter at de havde fået nyheden.

Så ja, stilstanden på bloggen kan ikke kun tillægges det nye hus, men også den sindssyge træthed, kvalme, opkast og så evnen til at tilegne mig samtlige at de bakterier min søn slæber med hjem fra vuggestuen. (jeg er syg, igen, igen) Nakkefoldskanningen er nu overstået og terminen er sat. Det er så vildt og vi er glade og også en lille smule overvældede. (og undskyld til de af mine veninder der læser med her og som jeg ikke lige har fået det sagt til - men det har ikke været kønt indtil nu)De to små hvalpe kan lynes ind i moderens mave. Med velcro på snuden, kan de sørme også hægte sig godt fast til mælken.  Synes den er meget pædagogisk og fin, er sikker på at vi kan bruge den til at forklare drengen når vi kommer lidt tættere på, hvad det er der befinder sig inden i mors mave.

*****
My mum has made this mother-dodge for my son, to celebrate the upcoming arrival of a younger sibling in August (give-or-take). We use to have one of these dogs when I was younger and they are very dear to my family. So it was the perfect "learning" tool for my son, although he is only one and has no idea whats in store for him, in 6 months time :-)

24 kommentarer:

 1. Ih tillykke :-) hvor hyggeligt . :-) hvor gammel er Anker nu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak, Elliot (anker er vores efternavn :-)) vil være næsten 2 år når den lille kommer, han er ca 17 måneder nu.

   Slet
 2. Tillykke...

  Selv om det er træls at du har haft en lidt hård start

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja sådan var det også sidste gang, så der kommer ikke så uventet, bare lidt dårlig timet i forhold til at skulle male huset mm…. Eller godt timet måske? ;-)

   Slet
 3. Tillykke Gitte :-) Det er en super sød gravhund og skønt med hvalpene i maven :-D Håber at kvalmen snart går over, hvis ikke, så kunne du måske overveje at prøve akupunktur. Jeg fortrød at jeg ikke fik prøvet det under mine graviditeter, med meget kvalme.
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette. Jeg prøvede akupunktur under min forrige graviditet, og ved ikke hvor stor forskel der egentlig er med og uden, måske det tog toppen. Problemet har bare lidt været at det ville ligge et ekstra stress moment ind i forhold til alt det med flytningen, job og ny by. Så har jeg slet ikke kunne overskue det :-) Nu tror jeg det værste er ved at være over (krydser fingre). Men mange tak for tanken.
   KH Gitte

   Slet
 4. Tillykke! Hvor er det bare dejligt at gøre (også selvom det er lidt træls lige nu). Og hunden er da bare for lækker! Den vil kun bringe lykke.
  Knus fra A

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark Astrid. Det er også dejligt og nu tror jeg det er ved at lette. Nu mangler vi bare at få sygdommen til at slippe sit klamme tag i vores familie. Og ja, gravhunden er altså ret sej :-)
   KH Gitte

   Slet
 5. Forklare den kommende storebror, at der er gravhunde i maven? Phew.
  Det er nu en skøn bamse/ hundemor!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke :) hvilken skøn nyhed!

  SvarSlet
 7. Jamen ihh uhh åhhhhh! Hvor er det bare fantastisk! Kæmpe stort tillykke til jer. Jeg håber meget snart du får det bedre.
  Og hvor er det dog en sød gravhund. Den kommer helt sikkert til at give megen glæde når han forstår lidt mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Stine. Vi er også meget glade, og lidt overvældede over hvor travlt det bliver lige om lidt, hvis der er lige så meget krudt i rumpen på nr 2 som nr 1, phew...

   Slet
 8. Hvor er den bare smart og kær gravhunden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine, jeg synes også den er meget fin :-)

   Slet
 9. Stort tillykke Gitte. Og den gravhund er da ikke til at stå for.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen. Og dejligt at du stadig er her, selvom du holder en lille blog-tænke-pause :-)

   Slet
 10. Ej Gitte! KÆMPE tillykke med det! To års mellemrum er perfekt (og hårdt) og skønt!
  Og den er bare så fin, den hund! Det var genialt tænkt af din mor.
  Jeg håber resten af graviditeten bliver lettere - så fjollet, at den del hvor ingen ved noget, er der hvor man er overdrevent træt og dårlig.
  Kæmpe tillykke!

  SvarSlet
 11. Hvor kan sy kit til gravhunden købes ??

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar