tirsdag den 2. september 2014

August 2014

Jeg plejer ikke at lave måneds opsummerings indlæg, men lige denne måned har været ret stor for mig. -Og årsagen til den lidt megen radiotavshed. Så nu skriver jeg det alligevel :-)

I starten af August blev vi gift på Ærø (mere om det senere) og sidste mandag blev vi forældre igen for 2. gang. Nu forsøger vi lige at finde hinanden alle sammen og lærer lillebror at kende.

Det var godt jeg havde nået at lave nogle af alle mine projekter færdig, for de blev nødvendige, før planlagt. :-)


Denne dragt er lavet ud fra det samme Ottobre mønster som natdragterne, bare uden fødder. Stjernerne er strygestof købt af Anna/LaraLil, desværre har jeg ikke helt knækket koden til det der strygestof endnu, de røg i hvertfalde af efter første vask.

Nu er drengen kommet og jeg kan konstaterer at den er lige bred nok til min lille fyr på lidt under 3 kg. Så skal jeg lave den igen, bliver den nok i en smallere model. Ellers er alt stof og rib fra lageret :-)


I øjeblikket har jeg "materiale" til flere indlæg bla. 12 months of knitting, mere baby tøj, tøj til storebror og en enkelt hvid graviditets kjole mere, men nu må vi se hvordan tiden og den lille ny arter sig. Ind til videre går det godt, men lige nu er vi også to hjemme...

20 kommentarer:

 1. Tillykke med det hele. Hold da op så megen lykke på en enkelt måned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og ja, det har været en ret god måned her i vores lille familie :-)

   Slet
 2. Tillykke med knægten. Håber alt gik vel og I har det godt. Det er en super fin dragt. Den er rigtig flot og meget skøn med de røde strygestjerner og ikke mindst stjerneknapperne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var en rigtig god oplevelse (i forhold til sidst) og jeg er simpelthen så taknemmelig for personalet på Roskilde sygehus, der tog imod os og bød vores lille dreng velkommen til verden!

   Slet
 3. Jubi så er han kommet. Stort tillykke med det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja ud kom han... Med fart på, mindre end 4 timer tog det sammenlagt :-)

   Slet
 4. Svar
  1. Tak Sofie... Så skønt at have ham ude hos os :-)

   Slet
 5. Stort tillykke.. Hvor er det dejligt. Nyd det nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nicoline, jeg LOVER at nyde det. Synes det er så dejligt med en lille baby igen. (og er også virkelig glad for ikke at være gravid mere)

   Slet
 6. Tillykke med jeres lille dreng:-) jeg har også erfaret at strygestoffet falder af i vask, men mon ikke man lige skal øve sig lidt mere, omend det er lidt ærgeligt at bruge det på prøveklude!!
  Jeg har også selv været ved at lave (klippe ud, er det blevet til indtil videre!) heldragter til vores ventede lillebror, og har kigget på det samme mønster som du har syet dragter af! Kunne dog konstatere på mønsteret da jeg holdt det op mod en købt dragt, at det ville være alt for bredt til en nyfødt! Fandt heldigvis et andet, trak desuden en lige linie fra armhulen til bunden ved foden, så nu håber jeg at det hjælper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla. Kender det! Har også et par halve projekter, samt nogle reparationer liggende som bare ikke er særlig spændende! Tror du har ret i det med at øve sig med strygestoffet. Prøver mig lidt frem. Og ja, det er et meget bredt mønster, så det skal helt klart laves smallere. -Og så skal jeg have luret hvad pokker jeg skal gøre med de for*** trykknapper, er ikke med dem i øjeblikket, nogle af de "gode" er nu faldet af på en af natdragterne. Håber du finder en god løsning til jeres lille ventende dreng. KH Gitte

   Slet
 7. Stort tillykke med ham :0) Og skøn dragt!

  SvarSlet
 8. Tillykke med den lille dreng! Hvor er det dejligt for Jer!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar