fredag den 22. august 2014

Natdragter

Udover bukser, var en af de ting vi manglede til lillebror, noget han kunne sove i. Ja altså, han kan jo nok være i dem hele døgnet og husker også fra første gang at stort set alt babytøjet havde fødder, så de er måske ikke nødvendigvis øremærket til natten.

Da jeg udtrykte min panik på instagram, var Stine bag denne blog, så sød at minde mig om at Ottobre havde nogle fine baby mønstre i nogle af deres blade. Det er utroligt som man kan ligge hjernen på hylden når man panikker og slet ikke tænke. For jeg havde jo de blade - det var bare om at komme igang :-)Mønsteret er fra Ottobre 1/2012, str 56 og kan varieres med og uden fødder.

Det hvide stof med de blå hjerter, forelskede jeg mig i ved mit første barn og da jeg en dag var forbi Kits modestoffer i Vanløse, lå det der stadig. Til alt held, er jeg den eneste der er forelsket i det, så Kit gav mig en god pris og jeg fik et par meter mere med hjem :-). Til den hvide dragt havde jeg KAM knapper der passede i længden (altså kan gå igennem ribben, uden at blive flået af når den åbnes første gang - eller nu for vi at se....).  Den anden dragt er i stof fra Stof og Stil, tror det er noget af deres nye, jeg havde i hvertfalde ikke set det før, og snefnuggene er vel en meget god indikator for at det tilhører efterår/vinter?? I øjeblikket er jeg pjattet med den beige farve og den støvede blå, har både købt og syet til den store i den nuance og sammen med den støvede/antikke blå , er det virkelig fint synes jeg. Her havde jeg også nogle KAM knapper der passede i farven, men bare ikke i længden, så jeg måtte ud og finde nogle almindelige trykknapper.

De sidste par dage har jeg nået en del og nu har jeg også fået købt et par basis ting, som body'er og sokker, samt nogle ammebluser til mig. OG fundet mit ammetøj fra sidst, som jeg var ved at tro vi havde mistet i flytningen. Ja, så begynder roen langsomt at indfinde sig, nu skal tasken bare pakkes, så tror jeg at vi er ved at være der. Mandag skal jeg skannes igen og så skal de beslutte hvornår jeg skal sættes igang, hvis han altså ikke er kommet ud af sig selv inden.

7 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Det er noget rigtig fint stof du kan finde - så godt det fra stof og stil i deres nye katalog. Tror da også jeg skal have lavet sådan en lille dragt til vores baby der melder sin ankomst midt i oktober.

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine. Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne lave så pæn en kant!!
  Krydser fingre for, at han bare smutter ud, ham lillebror :-D

  SvarSlet
 3. De stoffer er noget så skønne...

  Meget dejlige dragter

  SvarSlet
 4. Ihh hvor er de søde og sikke noget fint stof.
  Det er jo lige før at jeg får rugekuller, når jeg ser de fine små dragter :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine, og totalt prof at se på :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar