tirsdag den 25. februar 2014

et lille vante tip


Jeg er nok ikke den eneste der har svært ved at få mit barn til at beholde vanterne på. Men siden farmor strikkede dem her, har det ikke været noget problem og hænderne holder sig varme lige lidt længere end hvis han ingen vanter havde på.

Tippet er et par halv-handsker, eller hvad de nu hedder, strikket godt lange så de sidder godt til om håndleddet og ikke falder af.  Vi har to versioner, en med ekstra rib omkring håndleddet og så dem her. Hun havde først prøvet at sy nogle perler på som et lille ansigt, men det første drengen gjorde var at bide i dem, så det blev hurtigt opgivet. Det at han kan bevare sin finmotorik er virkelig et hit - og især nu hvor foråret titter frem. (og det er også godt med to par, for det ene par er konstant våde :-))

*****
Just a little tip to avoid the little ones getting cold hands. Half-gloves where the fingers are free to feel the grass, snow, sand, flowers etc. Knitted by the grandmother and long enough to fit the wrist well and not fall of. It buys my son some extra time outside, which he really appreciate. (he loves being outside)

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare søde! Og selv jeg ikke har børn, så giver det helt sikker mening. Da jeg boede i Canada havde jeg selv sådan nogle vanter, hvor man kunne tage den øverste halvdel af og sætte den fast med en knap på håndryggen. Måske kunne det være version 2.0, når han bliver lidt ældre?

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan nogle har jeg også to par af og det er simpelthen de aller bedste barselsvanter jeg-skal-lige-finde-buskort-vanter eller nu-har-hun-tabt-sutten-igen-vanter. Senere er de bare blevet gode mor-vanter a la nu-tørrer-jeg-lige-næsen-for-110. gang-i-dag-vanter eller er-snørrebåndet-gået-op-igen-vanter. Ja, ja, kom ikke her og sig, at der ikke er noget indhold i mit liv, haha

   Slet
  2. LOL I to, jeg har også haft sådan nogen og var meget begejstret for dem, så skønt at jeg liiiiige kunne bringe jer en tur ned af memory lane :-)

   Slet
 2. Hvor er de bare fine! Herhjemme er det også en kamp med de vanter men jeg vinder heldigvis ret ofte :p onde onde mor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg bliver ondere når han bliver lidt større, lige nu er der jo bare ingen fornuft i ham, de er irriterende ergo skal de af (også håber man bare at man når at se hvor han smider vanterne). Så de her er perfekte :-)

   Slet
 3. Årh ja, de ville Være perfekte til begge unger her til foråret - må vist have svigermor sat i gang ;)

  Og og og.... KÆMPE TILLYKKE med den kommende familieforøgelse :) det er så stort og jeg er helt sikker på Anker bliver en super storebror ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid godt med små projekter man kan sætte andre til :-)
   Og Tak. Elliot (Anker er vores efternavn) fatter det selvfølgelig ikke, men håber han kan håndterer det når tiden kommer :-)

   Slet
 4. De ser super gode ud :-). Ligesom Stine har jeg en voksen model, og jeg elsker dem også. Gode at køre bil med, og fingrene er fri til at børne- og nøgle håndteringerne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver nødt til at få svigermor til at strikke et par til mig også :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar