tirsdag den 4. marts 2014

12 MOK og Hvornår mon kvoten er opbrugt?

For jeg trænger godt nok til lidt overskud på kontoen… Vi har ligget syge, mest Elliot og mig. Tror det er prisen for at skifte institution lige midt i vinteren. Så kan vi lære det. Og halleluja for bedsteforældre der også kan hjælpe når man simpelthen ikke selv kan, fordi sengen (og feberen) nægter at slippe sit tag. 7-9-13, så er det ved at vende og med forårets komme håber jeg at det forsvinder helt (eller bare giver os en pause). Men hvornår er sygdoms kvoten opbrugt?

Det er dog lykkedes mig at få lavet lidt kreativt her den sidste tid, det har mere knebet med at få taget billeder af mine kreationer.

Anyway, her er mit februars bidrag til 12 months of knitting. Den blev faktisk færdig til tiden, men ja, min tid blev ikke til at lave et indlæg før nu.


Ja, jeg mangler at færdigmonterer den, men altså jeg afventer jo lige status på kønnet af baby inde i maven. Tænker at hvis det bliver en dreng kan den sagtens bruges hvis man hækler en grå eller blå kant på og sætter nogle "maskuline" knapper i, mens jeg bare kan holde den i råhvid eller lign, hvis det er en pige. .


Opskriften er fra Novia (hæfte nr 15), se evt mit indlæg her, jeg har strikket en str 3 måneder og brugt liiiiige over et nøgle extra fine baby merino uld (fra nøgle nr 2, blev der kun brugt til montering). Jeg er vild med den og glæder mig til at se den helt færdig, men det må lige vente et par uger endnu.

*****
My february contribution to 12 months of knitting. It still needs the last finish, but I am waiting to know the gender of the little one inside me. If its a boy, I think a grey or blue trim and some "manly" buttons will make it appropriate for a baby boy, if its a girl I can keep it in white (or ad some girly colors)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin Gitte! Og så fik du jo selv brug for den - men, selvfølgelig viste du godt det, da du strikkede. Den er virkelig pæn, og jeg synes godt den kan bruges til både pige og dreng (siger hende, hvis søn har en arvet lilla flyverdragt... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og forresten rigtig god bedring til jer begge. Jeg håber for jer, at kvoten nu er slut!

   Slet
  2. Tak Katrine, jeg krydser fingre for at det er vendt nu :-) He he, lilla flyverdragt til din dreng, hvad siger faren til det? For den tror jeg alligevel ikke var gået her :-)

   Slet
  3. ;-) faren og sønnen er heldigvis begge ligeglade endnu. Det er jo bare så tosset at have tingene liggende fra den store, og så ikke bruge det, fordi farven er forkert. Synes jeg. Men faktisk har han jo alligevel en helt drengefarvet (hvis der er noget, der hedder det) garderobe, for lyserødt og lilla tøj, synes selv jeg er i overkanten ;-)

   Slet
 2. Håber sygdomskvoten snart er brugt - det er så hårdt når det for alvor bider sig fast! Og hvor er den body fin! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lola, og ja, det er da helt vildt som man kan føle at en hel måned bare er forsvundet i tågerne.

   Slet
 3. Hvor er det bare en sød body! Og sejt, at du fik den gjort færdig på trods af sygdom. Jeg håber, at I alle snart bliver raske, så hverdagen igen kan fungere og din kreativitet kan blomstre. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid… Jeg TROR på det nu.. Foråret må hjælpe :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar