onsdag den 16. juli 2014

Boys month - Til at vokse i


 For nyligt skrev jeg om en dag på syskolen hvor alt drillede og jeg så forsøgte mig med noget nemt, der så også drillede. Det nemme var denne sweat shirt, der er lige lidt for stor endnu. 


Stoffet er købt til at matche de brune fløjls bukser og det er simpelthen sådan en lækker tynd, blød isoli, fra den lokale stof butik i Køge. Har planlagt hvilken model den skal syes op i, så den passer nu, har bare lige et par andre projekter der skal være færdige først. 

Når næste bluse så er færdig, kan det godt være at jeg liiiige skal gennemgå baby tøjet og se hvad jeg mangler til ham den lille inde i maven, der snart dukker op. :-)


9 kommentarer:

 1. Det er da en utrolig lækker trøje, jeg skal også igang med nogle trøjer til ungerne, men det må blive til august. Regner med at tage på et fredagsfix hos Line i september, så der kan komme lidt nyt i garderoben, de vokser jo de unger, så mønstrene er ved at være for små.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis, det kan være noget rod nogle gange hvis de pludselig er vokset ud af Lines gode mønstre :-) God fornøjelse med fredagsfix... Det varer nok liiige en måned eller to mere inden jeg tager på det næste fix :-)

   Slet
 2. Hvor er den sej. Især med de dødningehoveder-skuldre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er også helt pjattet med det stof. Det er ret tyndt og levende, så det gør sig bedst med noget andet under.

   Slet
 3. Virkelig lækker, sej drengetrøje :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin. Det gør jo heller ikke noget at have noget lidt større tøj liggende. Hellere det, end at det er for småt... :-D Det føles nemlig lidt som spild af tid.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar