torsdag den 24. april 2014

Eeeeeeemil

Forrige gang på syskolen var jeg kommet lidt sent afsted og havde ikke lige fået planlagt et nyt projekt. Så der blev hurtigt kastet noget stof i tasken om morgen og så afsted. 

Dette stof købte jeg sidste sommer i Stofsalg i Ballerup og jeg elsker det. Det var perfekt til små lette sommer bukser til en kravle baby og det viste sig også at være perfekt til en fin lille Emil skjorte. 
Det er Lines mønster og denne gang lærte jeg at lave både stolpe og manchetter på ærmet. Det var slet ikke så svært! Har nu fundet EG bogen frem og overvejer hvordan den næste skal være. Faderen har også spurgt til hvornår han skal have en... Så een må jo igang.

Skjorten passer perfekt og selvom min mor nok mente at der skulle knapper i, så synes jeg at det fungere helt fint uden (og som mønsteret foreskrev). Men man kunne jo sagtens prøve en version med knapper også, eller hvad???

8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet lækker, Gitte. Nej nej ikke knapper! Stoffet er fantastisk og ja en rigtig Emil. Er stadig misundelig, og forbliver nok ved med at være det over, at du syer på Lines syskole, det gad jeg så godt, men jobbet tillader det vist ikke lige foreløbigt.
  Mange hilsner fra
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen... Og jeg kan godt forstå du er misundelig :-) Mit job tillader det egentlig heller ikke rigtig, i maj bliver nok lidt svær at få det hele til at gå op, men det er simpelthen sådan en dejlig luksus at unde mig selv. Og så tvinger det mig lidt til at holde ved, og jeg ved at det er meget sundt for mig at sætte mig ned og fokuserer på noget andet end job, huset mm. Hvis du har lyst kan du evt købe min tid tirsdag d. 3 Juni om aftenen. Måske du kan afse tid til en enkelt dag? Skriv hvis du har lyst, så spørger jeg Line om det er ok?
   KH Gitte

   Slet
 2. Hvor er den bare super fin :-D Spot on til det stof :-) Syer du hos Line om torsdagen? Jeg har tænkt at blive skrevet op og så håbe at der snart er en plads... måske er jeg naiv ;-)
  Rigtig god fredag :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja ikke, er så glad for at jeg valgte det stof. Jeg tror nok at tiderne lidt kommer og går hos Line, så du skal da helt sikkert blive skrevet op :-) Jeg går om tirsdagen om aftenen. Kender du nogen der går torsdag? Og ellers kan et fredagsfix helt klart anbefales :-)

   Slet
 3. NØJ hvor er den fin!!!!
  Kæft du er dygtig

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Libbie. Har lige fundet det fineste tynde blå bomulds-skjorte stof med en lille smule stræk, så nu skal jeg prøve mere... :-) er godt nok lige gået i gang med en jakke i et af Lines mønstre, der lige skal være færdig først, men du ved jo hvordan det er :-)

   Slet
 4. Hvor er den bare flot!!! - og hvor er du bare god!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak... Men det er altså ikke noget jeg ville have turde kaste mig ud i, uden Lines kyndige vejledning... At jeg så blev overrasket over at det ikke var så svært som jeg havde troet er jo så en helt anden sag :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar