fredag den 25. april 2014

Verdens måske sejeste sandkasse


Manden herhjemme arbejder med og i naturen, og er fantastisk til at finde på utraditionelle løsninger på helt traditionelle ting. Okay, jeg er selvfølgelig lidt farvet af at han er min mand og jeg synes han er mega sej, men se lige denne her sandkasse og bedøm selv :-) 

Jeg har vist sandkassen tidligere på IG, men altså nu var det tid til nogle nærbilleder af mesterværket.
Sandkassen er lavet af egetræ, det holder virkelig længe og afgiver ikke harpiks i modsætning til f.eks nåletræer, der forgår hurtigt og afgiver harpiks. (og her gentager jeg bare hvad jeg har hørt manden sige, det var ikke en viden jeg kunne have omsat til noget fornuftigt i forhold til at bygge en sandkasse)


E er tosset med sin sandkasse og stikker gerne af hvis døren ikke er lukket helt til. Her sidder han i sin (uld) natdragt og smarte nye gummistøvler en af påskedagene.


Sandkassen er femkantet og har "border"  af stubbe i forskellige højder og størrelser til f.eks at lave sandkager eller sidde på som voksen. Stammerne der ligger er skåret i vinkel så de ligger fladt på jorden og danner en væg ind mod sandet. Stubbe og de flade stammer er blot skubbet sammen og finpudset til ikke at gabe. Det betyder også at når børnene er vokset fra sandkassen er den lige til at skille ad og træet kan bruges til brænde. 

11 kommentarer:

 1. Det var da en smart måde at bruge fældede træer på. Han kan sgu noget ham din handyman. Det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sine.. Ja han er ikke helt værst :-)

   Slet
 2. Sådan en vil jeg også ha! Og jeg har altså passeret sandkasse alderen... Den er suuuuuuper-sej... :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jamen det er da også hyggeligt at lave sandkager :-)

   Slet
 3. Det er helt sikkert verdens sejeste sandkasse! Den er bare helt vildt flot Gitte. Hvis vi havde plads, byttede jeg meget gerne vores plastickasse ud med sådan en fed træsandkasse!!
  Og så er det bare ekstra fedt, at det er din mand selv, der har lavet den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Faktisk er den ovrraskende lille, jeg troede selv den ville blive størrere, det var faktisk derfor den blev fem kantet, den var lige det mindste. Men hvis man allerede har, så kan jeg godt forstå i bare beholder den :-)

   Slet
  2. Min mand kommer aldrig til at lave sådan noget - lige meget hvor lille den er ;-) Vi må nøjes med det grønne plasticrædsel.
   Jeg synes i øvrigt at det netop er fedt, at den er femkantet!

   Slet
 4. Ja, den er virkelig sej! Kan godt forstå I er glade for den!

  SvarSlet
 5. Hold da kæ.. hvor er den fed.. :o)

  og sikke et skønt billede hvor lillemanden er stukket af og sidder i gummistøvler og natdragt.. Det kunne Casper også have fundet på, bortset fra at han nok ikke havde taget sko på. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, kan se at I er igang med en meget fin forhindringsbane i jeres have. Det kan være vi skal stjæle den ide :-)
   Han har kun gummistøvler på, fordi jeg lige havde købt dem og ville prøve dem på ham... så så han sit snit til at stikke af!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar