søndag den 27. april 2014

Lækker jersey og lækker weekend (og maternity wear # 3)

Vi har haft sådan en skøn weekend. Vi har været til fødselsdag, ude og spise, til koncert og i dag har manden og drengen været en tur ude og sejle i kano. Nu bliver drengen puttet af sin far og jeg kan hører at han læser højt af Erik B. Jørgensens "Danmark rundt i Kajak". Ved ikke om det er tidlige indoktrinering, især ovenpå kanoturen eller om han forsøger at kede drengen i søvn med højtlæsning om omni-fuel brændere og valg af brændstof :-) Jeg var desværre ikke med på kanoturen, ovenpå fødselsdag og en stående koncert, måtte jeg trække gravid kortet og ligge mig i min seng og sove (3 timer!!!), nu er der lidt fornyet energi i kroppen og der er både bagt rugbrød og muslibarer til den kommende uge, vaskemaskinen kører og urtehaven nåede jeg sørme også at luge, så helt skidt står det ikke til :-)

Nu sidder jeg i sofaen...  Jeg forsøger I øjeblikket at sparke lidt gang i mig selv og bloggen, men vi har et internet der modarbejder mit forsøg, det hopper hele tiden af og på, så det tager en krig at oploade billeder og udgivet indlægget. Nogle gange skal jeg kopierer hele teksten og starte forfra fordi det hele bare crasher.  Det samme sker når jeg skal indlæse jer andres blog,  så skal jeg ofte bruge et par forsøg og vil jeg kommenterer, endnu flere. Og ja, så indrømmer jeg at jeg nogen gange giver op og bare læser på min telefon eller ipad. Men der kan det også være lidt svært at kommenterer fra, især hvis der er de der koder på, af en eller anden grund kan jeg ikke få lov at skrive koden fra min telefon. Så alt dette, blot for at sige, at jeg læser med hos jer andre og jeg elsker det. Jeg vil så gerne kommenterer men er lidt modarbejdet af teknologien. Jeg håber I bærer over med mig.

Men nok om det, for det handler jo mest om alt det kreative, og der følger jeg faktisk ret godt med. Billederne ligger på computeren, for det meste, så det er bare at få skrevet indlægget. (og så har jeg også lært at loade billederne op, når nettet kører hurtigt og være lidt på forkant på den måde :-))

I påsken havde jeg en dag hvor mine svigerforældre hentede drengen og tog ham med til hans kusiner, jeg fik ordnet et væld af ting, der bla bestod i, at besøge flere butikker, få købt de ting vi manglede og få byttet en masse ting. Oooog så fik jeg da også lige besøgt den lokale stof butik i Køge. Det var egentlig meningen at jeg bare skulle have noget overlocker tråd, men da jeg så denne jersey, kunne jeg ikke dy mig.


Det er blevet til en lynhurtigt jersey kjole, hvor jeg har sammensat to mønstre, en top med vandfald og så det kjole mønster jeg også brugte her. Dvs at der er så få sømme at jeg næsten føler at jeg snød lidt da jeg syede den. Er jeg den eneste der har det sådan, at jeg snyder lidt, hvis det er nemt og hurtigt?

 

Kjolen er allerede blevet flittigt brugt og i min oprydning af nogle af de sidste kasser i påsken, fandt jeg sørme også et bælte der passer helt perfekt til. 

Der er flere kjoler på vej på bloggen, så stay tuned :-)

Ønsker jer alle en skøn aften og en dejlig uge.

5 kommentarer:

 1. Hvor ser du godt ud i den - bæltet gør lige det sidste

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak. Synes også bæltet er perfekt til... Og lidt sjovt, for det bælte er aldrig blevet brugt så meget, da det var lidt for stort og nu passer det perfekt.

   Slet
 2. Superflot kjole! Du ser rigtig godt ud!
  Og det er altså også svært at holde liv i bloggen, når nettet driller! Personligt kæmper jeg lidt med, at Instagram er ved at erobre lidt for meget opmærksomhed. Det er jo bare så super let i forhold til indlæg på bloggen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det har man brug for at høre når maven og alt andet bare bliver større og større. Instagram er også fint.. men jeg er nok bare mest til blogs, synes det bliver lidt mere "grundigt" :-) Men der er jo helt klart plads til begge dele :-)

   Slet
 3. Sikke noget fint stof og imponerende at du har overskud til at sy med stor mave :-D

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar