onsdag den 23. april 2014

Marts - 12 months of knitting

Bella her var egentlig færdig, men har ligget gemt i kameraet i et par uger. Jeg er vist ikke den eneste i blogland der har kastet min kærlighed på Lene Holme Samsøs Bella, fra babystrik på pinde 3. Her strikket i en fin hvid merinould - Og ja, den var til min pige, men har nu fået en anden ejer. 


Ahh, opdagede først den lille fejl på bladet da jeg var halvvejs nede af ret stykket, og må indrømme at det irriterer mig, især nu hvor den er givet som gave. Men den skal altså ud af huset. 


Kunne ikke dy mig for en lille bitte hjerteknap :-)

Nu tror jeg ikke at jeg har flere ting der skal finde ny bolig, har vist kun noget der skal ændres lidt på, så det må være nok baby pigeting i denne omgang.

Aprils projekt er næsten færdigt, mangler lige par cm på et baby ærme, så den skal jeg nok nå.

Majs projekt kræver at jeg lærer nogle nye teknikker og jeg glæder mig til at kaste mig ud i denne her Latte Baby Coat, i første omgang til storebror og så en uden hætte til lillebror.


7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, Gitte. Jeg håber den nye ejer bliver super glad. Glæder mig til at se de næste projekter.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan jo næsten ikke tage æren for det, når opskriften er så god! Glæder mig til at gå i gang med den næste, men har lovet mig selv at lave den anden færdig først!

   Slet
 2. Bella er så fin - nu venter en veninde sig en lille pige så overvejer kraftigt om der er nu jeg skal prøve kræfter med den:) Den der jakke ser da også bare så lækker og fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvis du ikke har prøvet den, kan jeg kun anbefale den. Den er overraskende nem og hurtigt at gå til (især i de små størrelser :-))

   Slet
 3. Den er så skøn, Bella. Og din er bare flot - og jeg ser ikke den fejl, så jeg synes ikke den springer i øjnene. Men jeg kender godt, at det virkelig kan være meget utilfredsstillende.
  Jeg kan godt forstå, at du havde brug for at få den væk! Jeg har tænkt meget på det I har været igennem på det sidste. Det er da bare helt urimeligt!

  Hvor er dit maj-projekt bare fint. Det ser spændende ud med den "flettede" kant. Jeg glæder mig til at se den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den flettede kant er jeg også lidt forelsket i.... Og det har været lidt et projekt at finde noget nyt og spændende drengestrik, for det kommer jeg jo til at lave meget mere af :-) Må ønske mig den der "gute strik boken" fra Norge, eller hvad den hedder :-)

   Slet
 4. Hvor er den bare yndig.. jeg ville ønske jeg var så ferm til at strikke, der er intet bedre end hjemmestrik til små bebser.. :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar