torsdag den 13. februar 2014

Blog love

Stine har - for efterhånden noget tid siden - startet en blog leg, hvor man sender lige karma og kærlighed lige ud i blogverden.Jeg har en gang sendt noget kærlighed afsted. Og efter at have set med på sidelinien i snart 2 måneder, synes jeg det er på tide at sende lidt mere blog love afsted.

De sidste par måneder har været præget af flytning her i hjemmet. Det betyder at mine kreative sysler har drejet sig om strik, det var nemlig til at pakke hurtigt ned og hurtigt ud. Og selvom man ikke har haft tid til selv at lave så meget, har jeg jo haft tid til at kigge lidt med rundt omkring.

Derfor skal denne omgangs blog love sendes ud til 


Hun laver de fineste strikkede sager og det er lige til at blive inspireret af. 
Prøv bare at se denne her eller denne her fine hue.

Du kan se min tidligere anbefaling her

*****
Some time ago, Stine started a little blog game, where we extend some blog love to other smaller blogs. Its been awhile since I made my last recommendations, but after having done very little creatively, but followed all the wonderful and inspiring blogs "on the side", I thought it was time to extend some love to 


She knits the most wonderful things. You should check her blog out and be inspired.

4 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen! Den blog kendte jeg faktisk ikke og sikke mange fine ting, der kommer fra hendes hænder! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. FEDT! Det er så lækkert når man kan dele noget godt. :-)

   Slet
 2. Den kendte jeg ikke. Hvor er det nogle super flotte ting! Og dejligt at se, at der stadig bliver fundet små perler. Jeg håber også snart jeg har mulighed for at vise et par stykker frem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er jo sådan et dejligt initiativ, så jeg synes bare det er skønt at få lov at være med :-) Glæder mig til at se hvem du finder frem til os :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar