onsdag den 12. februar 2014

Strikket Julegave

Okay, indrømmet, det er længe siden det har været jul, men den vare lige til påske… Ikke???

Jeg bliver nemlig nødt til at vise denne lækre sag frem som min mor har strikket til ham den lille mand.Jeg havde lige købt ind til en lignende sweater, nu kan måske strikke den et nummer større eller bare strikke den i samme størrelse, for jeg strikke væsentlig mere løs end min mor, så mon ikke jeg kan lave en str 3 år ud af en opskrift på str 2 år? Og ja, der er en enkelt lille fejl, men det ser man ikke når musikken spiller.

*****
Yes, I know, christmas is some time ago now, but I really need to show the sweater that my mum knitted for my son. I had just bought yarn to knit something similar, but perhaps I can just knit it a size bigger :-)

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, ikke. Synes hun er så sej at hun har strikket sådan en til ham!

   Slet
 2. Hvor er den skøn, og fed detalje med den orange kant :-) Jeg kan ikke se nogen fejl..... men jeg er heller ikke en "strikker" :-D
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, nej det er også en af dem hvor man skal lade være med at lede efter den, for ellers ramme øjet det som det første hver gang man ser den :-) Jeg er også helt vild med den og synes min mor er mega sej!

   Slet
 3. Vor er den bare fed! Jeg ville dø for at kunne give Poeten sådan en på, men ak jeg har altså givet lidt op med dens trilning igen... Og jeg var endda næsten ikke begyndt :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ellers du ville være god til at trille ;-) Du må starte i strikke klub, jeg gikk ude hos Sisse i Vanløse, det kostede vist 30 eller 50 kr per gang, man melder sig bare til fra gang til gang og så er der både kyndig hjælp, hygge, kaffe og procenter på det garn man køber :-)

   Slet
 4. ej hvor er den bare lækker den trøje!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar