søndag den 17. august 2014

Nu passer den...

For et par uger siden viste jeg denne trøje frem. Lidt for stor til drengen endnu, men stoffet var købt så jeg kunne lave et sæt til drengen, så jeg måtte igang igen.

Det blev der denne trøje ud af. Nogle vil måske genkende mønsteret fra sidste vinter, hvor jeg syede denne uldsag, som vi har været helt vildt glade for, især i foråret. Mønsteret er fra Alt om Håndarbejde 10/2013, men denne gang har jeg taget lidt af halsen så den ikke er så høj. Det endelige sæt, den beige bluse og de brune bukser passer perfekt lige nu og de rappe adidas sko har jeg fundet på udsalg. (deres sæson ser dog ud til at blive ret kort, da drengen er vokset temmelig meget hen over sommeren)


5 kommentarer:

 1. Den er lækker og passer så godt til de brune bukser :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linette, synes også han ser så rap ud :-)

   Slet
 2. Den er fin og mønsteret er lækkert (takker igen for bladet), nu er det fundet frem, og jeg har også fundet stoffet, så jeg kan sy en trøje til sønnike deri, og det bliver vist også noget med Batman...
  Kh
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Karen, du må igang, det er sådan en lækker trøje. Husk at forlænge inder stykkerne lidt nedad, det synes jeg giver det bedste resultat :-)

   Slet
 3. Hvor ser det lækkert ud. Er det lyse stof også uldstof?

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar