tirsdag den 19. august 2014

Genbrugs tema - når tiden bare er løbet fra en

Christina, bag Carla og Krudtuglen holdt genbrugs tema her de første 2 uger af August. Jeg havde massere af planer og projekter som jeg ville byde ind med. Men jeg nåede det bare ikke. Det skal jo ikke afholde mig fra at komme med et par af mine genbrugs "tips", bare sådan lidt uden for nummer :-)


Min dreng er nok ikke den eneste der synes at mors og fars nøgler er meget spændende, og meget gerne vil "låse" ting op og i. Jeg er ikke altid så vild med at han skal rende rundt med mine nøgler, i stedet ville jeg købe et par rigtige nøgler. Det er der jo ikke meget genbrug over, men da jeg kom ind til den lokale hælebar, fik jeg en bunke ubrugelige nøgler, oven i købet gratis. Det synes jeg er hyggelig genbrug, han kan ikke bruge dem til noget og de ligner helt ægte "mors nøgler".

Først havde jeg bare bundet dem i en snor og så fik han lov at rende rundt med dem. Desværre blev vi ved med at "miste" dem til kontoret i vuggestuen, fordi de ansatte (meget forståeligt) troede det var nogle rigtige nøgler som nogle havde glemt.  Så nu har jeg lavet en nøgle ring med noget reste stof og sat et navnemærke på, så de ved hvor de skal hen :-)


4 kommentarer:

  1. Ja, nøgler er et hit! Super idé!

    SvarSlet
  2. Hvor er det en god idé! Den ryger lige i to-do-bogen. Hvor har du købt klipsen og virker den solid nok?

    - Line /alleelskeragnes

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar