søndag den 13. juli 2014

Indretning til drenge eller andre beskidte børn :-) BM #5

Først. Tak for alle de mange stemmer vi har modtaget til vores broderi konkurrence, hvor er det fedt at høre jeres mening.

Og nu til et lidt alternativt Boys Month indsalg. Men jeg håber det stadig kvalificere. Der kommer med tøj og baby ting, der skal bare lige tages billeder af det :-)

 Vi har nu boet i huset i snart 8 måneder og jeg blev for nyligt pinligt klar over hvor lidt vi egentlig havde indrettet os i børnehøjde. Altså vi har massere af børneting, men f.eks vores garderobe fungere nogenlunde som den gjorde for de forrige ejere af huset, - ikke videre børnevenligt. Da jeg har hørt det er meget smart at lære dem i en ung alder, at hænge sit eget tøj op mm, så bliver man jo nødt til at gøre noget ved sagen.


  Vi (eller manden) er startet med at bygge en bænk på vores trappesten, hvor drenge selv kan kravle op og sidde og få sko af eller på... Det er ikke så vigtigt lige nu. Men når det regner eller har regnet... så har vi en dreng, der er meget glad for mudder og vandpytter. Så behøver vi ikke få det beskidte tøj og sko ind i huset.


Den er rasende praktisk, og lavet i det skønneste egetræ.


Som tidligere vist her, har vi (toppen af) juletræer hængende alle vegne, som knager, nøgle stativ og uroer. At hænge et juletræ op udenfor er virkelig praktisk og passer så fint til vores lille bondehus med stråtag. (og det er nemt at lave selv og med børn)

Samtidig har jeg købt en knagerække, som hænger lige inden for døren, i børnehøjde. Den er smart bla fordi krogene ikke kan falde af når han skal have fat i sine ting. Nu afventer vi bare vores sko reoler og manden lige for skåret 1 skammel/stub, så har vi en løsning der skulle være lidt mere børnevenlig i gangen.1 kommentar:

  1. Hvor er det bare fint. Sådan en bænk vil jeg gerne have!:-)

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar