onsdag den 26. marts 2014

Vingevest vol 1

Det er lidt svært at følge op på sidste "tunge" indlæg, mange tak for alle jeres kommentarer, det var dejligt at læse og det sætter jeg virkelig meget pris på.

Og nu til noget lidt lettere.... 

Jeg for lavet en masse i øjeblikket, det er bare ikke så tit at det finder vej til kameraet. Prøver lidt at nå sollyset og få taget nogle billeder, men der er bare så meget andet dejligt man også kan lave. Vi har f.eks købt en kano og vi er ved at gøre have forårs klar og det er jo også dejligt at gøre mens det er lyst :-)

Nu er det lykkedes mig at få taget lidt billeder af de seneste kreationer, blandt andet dem jeg fik lavet til den sindssyge hyggelige sy dag med Christina, Linette og Linda.


For nylig havde Elliots kusine fødselsdag og moren havde ønsket noget med blåt til pigen. Det kan man jo tolke på mange måder og jeg valgte den meget pigede måde. På syskolen gik jeg igang med min første Marapytta vingevest - 2 more to come... stay tuned ;-).


Synes den er blevet ret fin. Elsker de fine kontraster fra det mørke og lidt grove uld stof, til det blå blomstrede stof.


Det mørke stof er fra Kits modestoffer i Vanløse
Det fine blomstrede stof er fra Stofdepotet

*****
My first quilted vest from Marapyttas pattern, sewn for a recent girly birthday. The mother had wished for something blue, I decided to interpret it this way. With a woolen front and blue lining. I have made 2 more, so stay tuned. I have finally managed to capture some of the things I have made on camera.

6 kommentarer:

 1. Nøj, hvor er den fin! Sikke en grad af detaljer! Den må helt sikkert have været et hit. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pigen ejer det største poker fjæs - ever... Så tiden efterfølgende er altid meget afgørende. Men ifølge moderen var vesten på flere gange den efterfølgende uge, så jeps den er godkendt :-)

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot, Gitte. Jeg kan rigtig godt li det rolige yderstof og det mere blomstrede inderfoer.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... synes også det fungere ret godt at det har lidt struktur i sig.

   Slet
 3. Som mor til pigen. Jep den er et hit, har alker nådigst fået lov til at vaske den!
  Hun kom stolt hjem den ene dag, moar de tror ikke på vesten er hjemmelavet!-)
  Gitte dine detaljer er SÅ gennemførte, jeg er mega stolt af at mine piger kan bære dine fine veste!
  Knuzzzzz

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mille.. og hvor dejligt at høre :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar