lørdag den 14. december 2013

Juni to do - meget forsinket ta da


 Hold nu  op denne har ligget næsten færdig meget længe. Som i siden i hvert falde siden Christinas To do måned hvor den var på listen med lige det sidste der skulle laves. Det skete så bare ikke rigtig. Jeg må ovenikøbet indrømme at jeg i bedste TV køkkenstil har snydt lidt. Min mor har syet det sidste færdigt. Shhhhhh. Der manglede kun et bånd til at dække over sammensyningen ved hætten, men jeg vidste bare at det ikke ville blive pænt hvis jeg gjorde det, for jeg kunne simpelthen ikke se for mig hvordan det skulle gøres. 

Nu er den færdig og det er sgu dejligt med en ny hættetrøje. Stoffet er grå isoli fra Stof og stil og de pink neon bånd og lynlås er fra Kits modestoffer.

*****
I finally finished this grey hoodie with neon pink details. I have had it in my to finish pile for ages. It actually ended up being my mum who finished it. All it needed was the trim around the neck, and I just knew it wouldn't be good if I did it my self.

9 kommentarer:

 1. Hvordan gjorde hun så¨? (spørger jeg nysgerrigt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved det faktisk ikke helt. Hun syede vist båndet på ret mod ret i sømrummet for samlingen mellem krop og hætte, (så langt var jeg også med) - og så blev det vendt og bukket om og syet fast med en stikning som kan ses. -Det var den del som jeg bare vidste ville blive virkelig grim hvis jeg gjorde det. :-)

   Slet
 2. Den er da blevet så fin tiltrods for den lange rejse. Godt med en der kan nogle tricks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja utroligt hvor meget ens mor kan redde en :-) Og mange tak, er glad for den.

   Slet
 3. Fed bluse! Man kan ikke altid nå det hele..

  Jeg ved ikke om det kun er hos mig, men din tekst, er meget svær at læse på skærmen - uanset om jeg anvender bloglovin eller ej. På telefonen er det ingen problem! Fed jakke med det "læderbånd"

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej og så må man jo bede om hjælp nogen gange :-)

   Hvordan er teksten svær at læse? Er det farven eller skrifttypen? Mit setup skulle gerne være sort på hvidt, men hvis den ikke er det når andre læser bloggen skal jeg da have kigget på det. Tak fordi du gør mig opmærksom på det.

   Slet
 4. Hvor er den lækker!! Er det mon en børne eller til dig selv størrelse? Og mønsteret er fra...? Den kunne sagtens ende på min to-do liste (men jeg kan nok ikke låne din mor til afslutning af båndet haha ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er mig selv størrelse :-) Mener at mønsteret er et onion hættetrøje mønster som jeg forlængede til at passe til lynlåsens længde… Og så er den stadig ikke lang. Nej, tror ikke min mor vil lånes mere ud :-)

   Slet
 5. Hvor er den fed!!! Og hvor fedt med en trøje til dig selv!!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar