fredag den 13. december 2013

Baby strik til Nepal

Min lokale garn pusher, Sisse fra Nørkleriet i Vanløse, har lige nu gang i et lille jule projekt. Christine Feldthaus skal til Nepal og besøge en "fødeklinik". I Nepal er kvinderne "urene" 2 uger efter fødslen og bliver derfor isoleret fra deres omgivelser. Det er koldt i Nepal, så Sisse har startet en lille lyn indsamling, små strikkede babyhuer og strømper, som Christine kan tage med derned.

Jeg er i gang, men andre skal da også have chancen. Hvis du vil være med, skal Sisse have tingene inden jul. Det er jo et oplagt resteprojekt og så tager det ingen tid at strikke til str. nyfødt :-)

Læs mere her. Opskrift finder du blandt andet her, her, her eller her

7 kommentarer:

 1. Super idé. Og nogle af dem derude har meget lidt til deres børn og der er koldt nu hvor de også har vinter. Det er lige 10 år siden jeg var i Nepal i en måned, og det var mega kontrastfyldt at komme hjem til vores materielle jul. Tak for at du deler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Og ja, det føles lidt grotesk når man tænker på den overflod vi har til vores børn. Dejligt hvis du vil strikke med :-)

   Slet
 2. Hvor skal de sendes hen? Er ret sikker på jeg har en del babystrik-sokker, som gerne må rejse til Nepal
  /Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. De skal til Nørkleriet i Vanløse, Jernbane Alle 28 :-)

   Slet
 3. Sikke et fint initiativ - ville ønske st jeg kunne strikke (men ved bare at jeg ikke bliver færdig med en hue før til marts....) Prøver om jeg kan finde en hæklet hue opskrift :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide og dejligt du vil lege med :-)

   Slet
  2. Og jeg er sikker på at de er ligeglade med om de er strikkede eller hæklede :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar