søndag den 15. december 2013

Flytte kaos….

Vi skal snart flytte og jeg synes godt nok der bliver brugt meget tid på praktik i øjeblikket, oveni kommer så lige det der med julegaver og en masse arbejder der skal nås fordi jeg holder lang jule og flytteferie.

Jeg savner min symaskine, den er godt nok ikke pakket ned endnu og det er stoffet heller ikke, men at pakke den frem om aftenen med kasser stående omkring en, virker bare lidt uoverskueligt (og nøøøj hvor jeg glæder mig til mit eget sy værelse, så maskinerne bare kan stå fremme). Så i øjeblikket bliver det mest til ting der kan produceres fra sofaen, altså strik og hækling i mit tilfælde.Jeg har prøvet at lave mit eget mønster til en vest med raglan lukning og glatstrik. Det er ikke helt optimeret endnu. Den er blevet lidt vid i både hals og ærmegab, men det handler jo bare om at slå lidt færre masker op. Hvordan jeg så for det til at være mere vest og mindre t-shirt, må jeg gå i tænke boks over. Den er lige det største endnu, så ingen aktion billeder, men tænker at den vil være fin ud over en  hvid body eller skjorte. Tror faktisk også at den kan blive en god sommer bluse, for den er strikket i alpaca silk, så den er let og luftig.


*****
We are moving soon, and it takes up a lot of my time, adding to that christmas presents needs to be bought and work load is quite heavy, due to my long christmas and moving vacation. I am missing my sewing machine, but it just seems absurd to unpack at night with all the boxes around me. So anything creative, is produced from the couch, meaning knitting and crocheting. I have made up the pattern for this vest myself, but the pattern needs a bit more development. The arms and neck are a bit wide and I need to figure out how to avoid the small sleeves. Its a bit big, so no action pictures, but I image it would look nice over a white shirt, or perhaps as a somber top, since its knitted in alpaca silk, my favorite yarn, light and warm.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin....at strikke eller hækle giver nu også mig meget hvis jeg skal slappe af. Spændende med jeres flytning selvom det kan være hårdt. Er det en ny by I skal bo i ? God søndag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak… Og ja, det er nu nogen gange meget rart bare at kunne sidde i sofaen :-) Vi flytter laaaangt væk, fra København til ca Køge, så ja det er noget helt nyt, med vuggestue skift og det hele. Håber vi møder nogle mennesker dernede hurtigt, men der er timingen ikke så god, de fleste bliver jo indendøre i Januar :-)

   Slet
 2. Hvor er du god og overskudsagtig midt i flytteriet! Jeg glæder mig til at se billeder af dit syværelse. Jeg er dybt misundelig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det er jeg glad for at du siger, for det føler jeg mig overhovedet ikke. Idag har vi dog fået pakket en del kasser - overlockeren er pakket væk og kun det jeg skal bruge på syskolen tirsdag er stadig fremme. Nu er det sørme ved at være alvor.

   Slet
 3. Uha, flytning... Du ønskes en rigtig god én af slagsen ;-) Det bliver godt at ku' sidde og sy med andet end flyttekasser omkring sig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Og ja, det bliver skønt med lidt luft og mulighed for at lade tingene ligge fremme og bare lukke døren!

   Slet
 4. uha ja,.. nu er det jo lige om lidt at I overtager "farmen" hernede i nærheden. ih det bliver da spændende og lækkert.. :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså bare fin!!! Jeg synes ikke det gør noget, at den er lidt t-shirt, så jeg glæder mig til du laver en opskrift? ;o) !!! Den ville være sød i lilla eller lyserød også, tænker jeg!

  Jeg kan godt forstå du savner symaskinen. Men hold nu op, hvor er jeg misundelig på dit syværelse. Dét gad jeg godt at have plads til. Men det bliver nok først når ungerne engang er flyttet - så kan det være at jeg slet ikke kan se at sy til den tid ;o) haha

  Pøj pøj med udpakningen, og godt nytår!!

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar