fredag den 22. november 2013

Blog Love

For lidt tid siden skrev Stine et indlæg om Blog Love. Ikke lang tid efter fulgte Astrid, som  Stine havde henvist til trop, og her var jeg så heldig at blive valgt til at få noget kærlighed, hvilket jeg i øvrigt er helt vildt beæret over. Jeg synes det er sådan et fint initiativ, især i disse blog lovin tider, hvor jeg personligt (måske også jer andre??) er lidt dårlig til at opdaterer min blogroll. Og det er jo tosset for det er jo bla der man opdager nye blogs! Idag så jeg så at Christina havde postet et indlæg hvor hun "blot" henviser til en blog ad gangen, og siden jeg stadig ruger lidt over hvem jeg skal henvise til så snupper jeg ideen og vil poste et "blog love" indlæg i ny og næ (for de nævnte blogs var alle nogle jeg læste og overvejede). I virkeligheden er det jo bare et andet ord for anbefaling, men Stine skal altså have den fulde kredit for denne ide.Så min første anbefaling går til Karen, bag Hottentotten. Karen syr, strikker og broderer, og laver de fineste ting som hun viser på sin hyggelige blog. Jeg har ovenikøbet også mødt Karen til et fredagsfix hos Line, men det var inden min blogtid. Fornylig viste hun den fineste strikkede sweater, som jeg tror jeg må finde en opskrift på. Så hvis du er til syning, strik og og broderi så er Karens blog bestemt et besøg værd.
6 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det er en rigtig god idé, at dele det op på den måde. Jeg vil se frem til at nyde dine drypvise anbefalinger. Og Karen følger jeg allerede med hos - så hende kan jeg også give mine anbefaling. :)
  God weekend
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt.. Og har du set dem som fingernem anbefaler, har lige set navnene fra min telefon og glæder mig til at se dem fra computeren. -Dem tror jeg nemlig ikke jeg kender.

   Slet
 2. Det er så lækkert når man opdager helt nye blogs. Så jeg følger spændt med hvad du ellers anbefaler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt fantastisk… Især fordi man jo oftes færdes i "de samme kredse"… Så det er fantastisk at opdage en ny blog

   Slet
 3. Tak for de søde ord. Der er ingen regler eller rammer. Det gælder bare om at dele alt det gode og jeg synes det er så fedt at se, hvilke perler der bliver fremhævet rundt omkring. Jeg kendte godt den blog, og jeg er helt enig med dig: det er sådan nogle fine ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig så lidt, det er jo et fantastisk initiativ og ideen med at dele de små blogs er fantastisk, de store skal man jo nok finde :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar