søndag den 24. november 2013

Baby vest - Sy til din baby # 13


November måned er ved at være ved ende og jeg har efterhånden fået fuldendt et barselskit til min veninde, der skal føde snart. Hun er så usandsynlig sej og skal sit helt eget barn (altså solo mor) som der er blevet kæmpet for virkelig længe og det har absolut ikke være nemt. Så jeg er måske gakket en liiiille smule ud. For jeg synes bare at de to fortjener hele verden og når jeg ikke kan give dem det, ja så har jeg syet, hæklet og strikket.  

Til sættet manglede der jo helt klart en babyvest. Den er strikket i mit ynglingsgarn alpaca silk,  og jeg har kombinere mine to mønstrer med blokke og huller og tilsidst har jeg hæklet en lille musetakke kant rundt om stolpen. 
Nu er kittet pakket og jeg har fået syet et mærke på tæppet, så nu er det klar til at blive givet væk. Helst inden baby kommer, så hun har tæppe og hue med på hospitalet. Jeg håber hun bliver glad for det, for jeg har faktisk lidt mere på vej. (kan simpelthen ikke styre mig)


****

A maternity kit for my wonderful, awesome friend who is going to have a baby all by herself. They deserve the world, and since I can't give them that, I have knitted, crocheted and sewed. I finished the kit with a little baby vest, which is a combination of my two patterns. Now the kit is all packed up, I have put my label on the knitted blanket and I hope to see her soon, so she has everything she needs for the hospital.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fantastisk god gave til din veninde! Jeg er sikker på, at hun bliver ovenud glad for sådan en gestus. Hvor er du god! :)
  Kh Astrid

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød, Gitte - en dejlig veninde er du. Det er så flot det sæt, og jeg er sikker på, at det kun kan bringe glæde!!! Tak for din omtale af min blog, det gjorde mig rigtig glad, det er skønt at få at vide, at man laver noget andre nyder og bliver inspireret af.
  Hilsner
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var da så lidt :-) Du laver jo sådan nogle dejlige ting!

   Slet
 3. Du er da en super dejlig veninde! Pøj pøj til mum-to-be! Lækre farver du har fået kombineret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var så skønt at få lov at lege med pige farver :-)

   Slet
 4. Ej, Gitte, det er lige så tårerne står i øjnene. Hvor er du dog et fantastisk uselvisk menneske at lave så mange smukke ting til din veninde og hendes datter. Jeg er sikker på, at hun kan mærke, hvor meget kærlighed der er strikket og hæklet i hver maske og syet ind i hvert sting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak… Jeg er mere bekymret for om der er for meget lyserødt… for jeg blev måske grebet lige lovlig meget af stemningen og iveren for at få lov at lave pige ting i babystørrelser :-)

   Slet
 5. Et fantastisk dejligt indlæg at læse - jeg sidder også med tårer i øjnene ;-). Hver gang en lille ny kommer til verden, er det jo fantastisk, og nogle gange er det bare ekstra fantastisk, hvis de små har været længe under vejs. Du har lavet nogle skønne gaver!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis ikke! Og så kan man nogle gange føle sig en lille smule hjælpeløs fordi man ikke kan gøre noget og hun bare skulle være alene om det.

   Slet
 6. SIKKE en LÆKKER barselsgave!!! En rigtig ønske-pakke til en lille ønske-pige. Hvor lækkert!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun har fået det nu, det ligger hos hendes mor og er klar til at blive taget med på hospitalet. Glæder mig afsindigt til at møde den lille pige. Snart, forhåbentlig :-)

   Slet
 7. Af hjertet tak :-) For den fantastiske gave og de søde ord. Hun bliver så fin, min lille pige, i din gave, når kommer ud af min mave. Og det er så smukt strikket og syet med mange fine detaljer. Og tænk at jeg er så heldig at have dig som veninde. Kh Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig så meget til at se din lille diamant :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar