søndag den 1. september 2013

Mere sengetøj... og hvorfor så det?

Jeg har syet et nyt sæt sengetøj til drengen. Egentlig havde jeg tænkt at det måske var lidt over kill, set i lyset af, at vi har noget arvet, et sæt vi har fået foræret og så det sæt jeg syede med elefanterne. Men der er sket det, at til trods for at jeg havde vasket det gule stof inden, så har det misfarvet ALT der var i maskinen. Jeg var græde færdig. Stoffet med elefanterne blev købt i dyre domme da min lille dreng lå inde i maven, tiltænkt sengetøj. Det kan desværre ikke købes mere, i hvertfalde er det ikke lykkedes mig at finde det. (Er der en derude der har noget, køber jeg gerne)

Så for at komme mig over det, er det gule sengetøj gemt væk, og jeg har syet noget nyt. Det er ikke det samme, men det er nu meget fint alligevel.
Denne gang har jeg brugt mine nye knapper i stedet for lynlås.

Og franske sømme, istedet for piping, det bliver lidt eksklusivt at se på synes jeg. Især når man ikke syr lynlås i og betrækket er helt åbent i bunden.


Bliver nok aldrig træt af Juno sengen, synes simpelthen den ser så hyggelig ud. Og min dreng eeelsker sin seng og sin dyne. (så meget at han altid har to dyner)

12 kommentarer:

 1. Øv hvor ærgeligt med elefantsættet.... Synes nu det nye er super fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak for opmuntringen :-) Er nu også glad for det nye....

   Slet
 2. Ej, øv - føler med dig, det er så irriterende, når det sker, det du her viser er bare også flot, så mon ikke nok, der kan drømmes dejligt i det.
  God mandag.
  karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen. Det var jo også bare fordi jeg havde gået der og gemt på det fine elefant stof... Er ved at være kommet mig over det ;-)
   KH Gitte

   Slet
 3. Nej hvor er det noget møg. Der er simpelthen så ærgeligt når man har brugt tid og penge på det. Håber du kan bruge det alligevel
  Dit nye sengetøj er også super fint.
  Det var super hyggeligt at hilse på dig i lørdags.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Sine. Og dejligt at høre der var lidt mere salg søndag.

   Tror jeg bliver nødt til at pakke det misfarvede sengetøj væk, ellers vil jeg ærger mig over det hele tiden. Nu nyder jeg bare det nye i stedet :-)

   Slet
 4. Det nye ser dejligt fint ud <3 Men forstår godt at det er ØV med det misfarvede, smid det ud, så du ikke ærgrer dig mere over det! Som du skriver "nyd det nye" :-D

  SvarSlet
 5. Tak Gitte, det er jeg også noget frem til... Det skal væk så jeg ikke kan se det og ærgre mig over det :-)

  SvarSlet
 6. Øv øv, jeg har også lavet samme fejl, tænkt det går nok at vaske dette stof sammen og så ødelagt noget:(

  Men, ja nogle gange må man altså bare prøve at komme over det og ikke gå og ærgre sig for længe! Fin måde at sy noget nyt. Dejligt som du har kælet for detaljerne med fanske syninger, det giver bare så meget ekstra sådan noget:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ ærgerligt når det sker... Men jeg er over det, jeg er over det, jeg er over det.... Og det er pakket væk. Er nu blevet ret glad for det nye jeg har syet, så det hele er godt nu :-)

   Slet
 7. EJ hvor TRÆLS med de fine elefant-sæt!!! Men WOW, hvor er det blå bare fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var næsten ikke til at bærer... Især lige da det skete. :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar