fredag den 6. september 2013

Blog tid?

Hverdagen efter barsel har godt nok ramt mig. Det er egentlig meget dejligt. Vi er velsignede med en dreng der falder rimelig nemt og tidligt i søvn, det giver selvfølgelig meget kort tid til at nyde ham, for det skal nås inden 18.30. Bevares, jo han vågner om natten osv, men alt i alt ser det ud til at han har arvet sine forældres sovehjerte. Det betyder også at jeg egentlig når mere end jeg kunne have håbet på, sådan rent kreativt... Det er mere det at vise det frem der halter. For når alt er ordnet, jeg lige har lagt den ekstra time eller to i mit arbejde, som jeg er nødt til at splitte ud over dagen, hvis jeg skal nå at have glæde af drengen, ja så er det for mørkt til at tage billeder og så lokker strikkepindende eller symaskinen mere. Jeg prøver at tage billederne i løbet af weekenden så jeg bedre kan være med i løbet af ugen, men det skrider jo også ind i mellem. Alt dette blot for at sige, jeg håber i bliver hængende mens jeg øver mig i at få hverdagen og bloglivet forenet... For her er ret dejligt herinde i denne verden :-)

Igår var jeg i den lokale genbrugsbix, jeg har en plan, så leder efter nogle meget specifikke ting... Men det går jo bare ikke i en genbrugsbix... I hvertfalde endte jeg med at komme hjem med 4 gamle sy/krea magasiner med mønster ark og det hele til 2 kr stykket!!! og så noget sengetøj og det tæller jo ikke som nyt stof når det er sengetøj og købt i en genbrugsbutik. Vel?God fredag derude og rigtig god weekend!

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig bliver vi hængende ;-) - Og hvor er det bare skønt det stof med de blå blomster...
  Også god weekend til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nicoline... Og ja det kunne jeg slet ikke stå for. (der var et sæt mere, hvis jeg skal løbe hurtigt for dig, 30 kr gav jeg)

   Slet
 2. Nej,nej - når det er købt i genbrugsbutikken tæller det slet ikke;-) Jeg bliver helt sikkert hængende og du viser jo stadig ting frem synes jeg, så det går bare helt fint for dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina... Og håber at jeg bare kan blive ved et par gange om ugen...

   Slet
 3. Er af samme mening som Christina. Det tæller ikke ;-) Det var noget af et kup med de syblade. Har også tit fundet nogle krea-blade i genbrugen, også til den pris. Der var bare ikke noger godt i dem. Hav en rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel ;-) Der var faktisk flere fine kjoler i bladene, både i voksen og børnestørrelse, så de skal prøves af.
   Og god weekend til dig.
   KH Gitte

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar