lørdag den 7. september 2013

Endnu en strikket vest

Apropos mit indlæg igår, blev denne vest strikket i min sommerferie og har ligget færdigt og kun manglet knapper og at blive fanget af kameraet.Jeg er ret glad for strikkede veste, de er virkelig gode til alle årstider pånær sommer. 


Vesten er strikket i merino uld, str 1 år, næsten efter min DIY, blot med huller i alle blokke og så selvfølgelig lidt størrer. Jeg bruger merino uld i stedet for alpaca silk (som er såååå lækkert), da det ikke fnulrer, hvilket er ret godt hvis ens baby savler lidt. Man undgår derfor "hårboller" under dobbelthagen.


Jeg har sat elefant knapper i, er egentlig mest til træknapper, men tænker at det er sådan noget man kan snakke om nede i vuggestuen. 

Må man godt glæde sig lidt til at det bliver lidt koldere, så han kan få den på?


10 kommentarer:

 1. Den er super fin. Knapperne passer fint til vesten, meget søde og oppe i tiden figurer (elefanter) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina. Elsker også elefanter, synes bare noget gange det hele kan blive lidt for farvelade-plastik agtigt... Men ja, synes også de passer fint til nu :-)

   Slet
 2. Jeg er tosset med dine babyveste og jeg skal have prøvet din DIY! Du har en heldig lille dreng. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vist mere mig der er heldig at have en lille dreng at strikke til :-) Han må jo bare finde sig i at blive proppet i veste...

   Slet
 3. De er bare så flotte dine veste, Gitte, du er super dygtig på de pinde. Flot dyb blå farve og knapperne passer perfekt.
  God aften
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Karen. Farven var for at det skulle være noget andet end grå, sort og støvet blå, og den mørkeblå farve er bare så fin nu han er blevet lidt størrere.

   Slet
 4. Hvor er den bare fin.
  Gid jeg kunne gøre dig kunsten efter ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og det er ikke længe siden jeg lærte at strikke... Så der er håb forude.
   KH Gitte

   Slet
 5. Den er bare rigtig fin den lille vest! Sikke en fin dreng du kan sende af sted når det bliver rigtigt efterår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den er faktisk lige det største, for han havde den på idag. Men for filan det er svært med størrelser i den alder. Man ved jo ikke hvor hurtigt de vokser :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar