onsdag den 2. juli 2014

Varsity cowl neck - Boys Month #2


En af de ting som jeg nogen gange synes kan være en udfordring når man skal sy drengetøj, er at antallet af måde at variere en sweatshirt, t-shirt, bukser mm er rimelig begrænset og det samme er antallet af mønstre. Så da jeg fandt Varsity Cowl Neck mønsteret fra PeekABoo patterns, måtte det afprøves. Det er nemt at bestille og man modtager mønsteret med det samme, det skal bare printes og samles.

Det er rart med noget variation og egentlig er mønsteret lige til, men jeg jeg vil anbefale at man vælger noget andet end stribet stof den første gang man afprøver mønstret, da striben og kraven ikke matcher helt. Jeg tænker det skal afprøves i noget ensfarvet stof og så er det en perfekt bluse til de lidt køligere dage, da den luner lidt ekstra ved halsen, pga de flere lag stof. 


Stoffet er  en interlock/jersey fra Stofdepotet og farvevalget er en del af en personlig udfordring, hvor jeg prøver at finde alternativer til sort, grå og blå at lave tøj i, men som stadig er afdæmpet i forhold til printet jersey, som jeg har et lidt had-kærligheds agtigt forhold til. 


18 kommentarer:

 1. Sikke en skøn trøje og mønster - især til de mindste er det rart med en trøje, der er nem at få over hovedet. Personligt så synes jeg jo at striber er skønne og at striberne er fine på denne trøje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christine. Ja, den er perfekt til de små. Og enig, striber er skønne, men de drillede bare lige lidt der hvor kraven sys på horisontalt...

   Slet
 2. Dejligt med lidt variation på den evige sweatshirt. Dette mønster kommer straks på sy-listen. Tak for inspirationen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Tak fordi du siger det. Og ja, det er rart bare at kunne lave noget lidt andet end i mellem :-)

   Slet
 3. Jeg synes da striberne er flotte...

  Jeg tror jeg skal se lidt på det mønster, jeg tror det ville være godt til Arn senere på året

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror at Arn vil være piv fræk i sådan en sag senere på året :-)

   Slet
 4. Du har ret, det kan være ret svært at varierer mønstre hos drenge. Det issue har jeg ofte, så det ender med det samme mønster hver gang. Den er rigtig sød, skøn detalje ved hals/nakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt ikke... Og lige så fint det er at varierer over raglan og farve kombinationer, lige så kedeligt kan det nogen gange være at sy.... Nogen gange synes jeg oven i købet at jeg snyder hvis det er for nemt at sy det...

   Slet
 5. Det er da bare blevet super fin...dejlig vamset og lækker i striber :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, og ja den er faktisk ret skøn i stoffet, det er en lidt halv tyk jersey, men kan snildt bruges nu alligevel.

   Slet
 6. Åh, den er dejlig. Er pjattet med striberne, men tror også, den bliver rigtig fin ensfarvet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid. Det håber jeg, for det har jeg planer om at gøre :-)

   Slet
 7. Hold da op, hvor er du produktiv. Virkelig mange fine ting du får produceret - ikke mindst denne bluse, den er super sød. Jeg har det på det samme måde som dig (tror jeg) med printet jersey

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er svært med det jersey. For på den ene side, så kan det være så fint.. og på den anden side kan det blive så spraglet!

   Slet
 8. Super lækker trøje og jeg elsker den krave - må hellere få set på det mønster for ja, det kan være så uendelig svært at få skabt variation i basismønstrene. Tænker mønstret vil gøre sig rigtig godt i isoli - måske med krave og rib i en anden farve eller stribet til en ensfarvet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er et ret fedt mønster, der giver mulighed for lidt variation i drenge tøjet. Overvejer at lave en "skoleuniform" version, med en brystlomme på en ensfarvede version også :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar