fredag den 30. august 2013

Bukser med flæselomme


Jeg arbejder i øjeblikket mest udenfor min comfort zone, prøver at øve mig i ting jeg ikke har prøvet før, og liiige lave en ekstra detalje på det jeg laver. Kigger ofte langt efter alt det fine pigetøj der sys rundt omkring i blogland, nu er jeg bare gået igang uden egentlig at vide hvem modtageren skal være og bare for at prøve. 

Første forsøg på lommer med flæse, delvist efter denne DIY og delvist efter minikreas posebuks mønster i størrelse 3 år.  Jeg har bla brugt noget tyndt stof til den ene side i lommeposerne, da jeg har syet i babyfløjl, der er lidt stift, ikke meget men bare ikke en tynd bomuld.
Jeg har brugt minikreas posebuks mønster og lavet en lommepose ud fra et andet mønster og jeg har sat en linning på. Bukserne er størrelse 3 år, er der nogen af jer der ved om de bliver ved med at være lidt store i størrelsen?
Et lille mærke bag på buksen, bare fordi jeg kunne :-)4 kommentarer:

 1. Det var dejligt lige at hilse på dig i dag til Boxland. Håber du havde en god dag derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde. Jeg håber der kom lidt mere gang i butikken. Det var fint derude, men lige knap så stort som forventet.

   Slet
 2. Fine bukser!
  Jeg har syet posebukser efter minikreas mønster i str 4 år til min dreng på 3 1/2. Jeg klipper uden sømrum og korter ca 10 cm af længden, så jeg synes også de er rigeligt store!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaak. Og så kan jeg hører at bukserne bliver ved med at være lidt store i det. Godt at vide. Tak for det.
   KH Gitte

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar