torsdag den 25. juli 2013

Vikingerne kommer...


Det kan ellers nok være at hverdagen ramte en med 110 i timen. Så er det jo godt at have nogle ting på lager man endnu ikke har fået vist :-)

Drengen er ved at skifte fra bodyer til bluser, så dem har jeg været lidt bagud med. Da jeg fandt dette stof, var der ingen tvivl om at han skulle have en lille bluse i det, for faren har flere gange sejlet lange togter med vikingeskibe.

Mønsteret er fra Burda, vikinge stoffet fra Malika Rose og stjernestoffet er vist nok fra Stof of Stuff. Jeg er begyndt at lave rib i ærmerne, så bliver de nemlig ikke alt for misfarvede fordi de hele tiden glider ned på håndroden. Bare et tip :-)


6 kommentarer:

 1. Fedt stof! Jeg glæder mig til, jeg bliver fortrolig med at sy i jersey. Det er s** svært! Så du får lige en løftet hat med på vejen fra mig. :)

  SvarSlet
 2. Jeg var også lidt bekymret til at starte med, men tror at hvis du bare vælger en af de lidt kraftigere kvaliteter til at starte med, så skal det nok gå.... Og hvis du har en overlocker er det piece of cake. (sådan en mangler jeg).

  Tager imod den løftede hat og takker ydmygt :-)

  SvarSlet
 3. Det er så fint det stof!! Desværre har jeg ikke kunne forsvare at købe mere stof pt... skabet er nemlig propfyldt. Og fine trøjer også!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg jo selvfølgelig OVERHOVEDET ikke, mit skab er helt ryddet og jeg syr med det samme i det jeg køber :-) Eller noget....

   Slet
  2. Ha ha ;o) ja, jeg er jo nok ikke ene om at få skrabet en masse til huse (og mangle tid til at bruge det hele...)

   Slet
  3. Kan se at du også er kommet med i Julies byttehandel :-) Sådan kan man jo også "handle" stof, så kommer der jo principielt ikke mere i skabet :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar