mandag den 22. juli 2013

Shopper - i regnvejr

Da jeg var til sidste fredags fix, fik jeg lavet en trøje til drengen og et par bukser til mig selv. Da der var en time tilbage havde jeg også klippet til en bluse til mig selv, liiiige pånær det sidste ærme, for jeg havde for lidt stof. Derfor manglede jeg et lille projekt til at afslutte dagen på. Så jeg kastede mig over en af Lines shoppere. Mit stof udvalg var ikke enormt, men jeg havde en gammel rest med der egnede sig til formålet. En time var ikke helt nok til at su den færdig, så den har ligget et par uger uden hanke og ventet på at blive lavet færdig, men lige inden ferien fik jeg endelig syet den sidste søm.

Har aldrig været en stor "net"-pige, men jeg kan godt se fidusen efter selv at have afprøvet det :-)

Bloggen ændre lidt udseende i øjeblikket, jeg forsøger at gøre den lidt mere overskuelig, ved ikke helt hvor det ender, men jeg håber på jeres forståelse mens jeg prøver mig frem....

7 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet fed!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 2. Tak Karen. Og god ferie, det må være lige op over :-)

  SvarSlet
 3. Det var et fint net!

  Og sikke fin bloggen er blevet med Anker-hjertet (det ér da nyt, ikk? (plejer at læse fra telefonen, så får man ikke altid alle detaljer med...)).

  SvarSlet
 4. Hej Katrine.

  Joo joo, jeg har fået en veninde der er fiks med photoshop til at sætte et par filer sammen og lave mig et logo. Der er skam også nogle små mærker til tøjet på vej. Fint skal det være ;-) Nu skal jeg bare finde ud af hvordan pokker jeg centrerer billedet. Man kunne jo bare ty til powerpoint, men jeg har så også fået ny computer og der ligger powerpoint ikke lige på endnu :-)

  SvarSlet
 5. Thats a good looking bag... Like your logo too:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. A good friend of mine, made the logo for me :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar