torsdag den 4. juli 2013

Megasize Pusle box

Vi har købt en bærerygsæk til vores dreng, et fantastisk køb hvis du spørger mig. I den er der et lille "lasterum" under sædet hvor man kan have en lille dagstur pakke med. Når man sådan er ude dur en ekstra taske som en pusletaske ikke. Samtidig synes jeg nogle gange det kan være lidt besværligt med flere tasker bare når man er andre steder. Så nu har jeg syet en ekstra stor pusleboks, der bare kan pakkes i en anden taske. Den er så stor at den kan indeholde en dagsration af bleer, vådservietter, frugtmos, skål med grød, sutter, solcreme og alle de andre små dimser man lige skal bruge. Jeg har syet et neon bånd på tværs så man bedre kan hive den ud af "lasterummet".


Lige nu indeholder den blot bleer, zinksalve og vådservietter. 


Elefant stoffet er jeg helt pjattet med. Det er købt på etsy. Stjerne stoffet er fra panduro. For at gøre den godt stiv i det, har jeg strøget hobbyvlies på yderstoffet og quiltet (yes!!) med neongrøn på stjernestoffet med noget rest pladevat.

Min kæreste var først lidt skeptisk, men kan godt se det smarte i den nu. Samtidig har jeg faktisk også overbevist ham om det smarte i at sy nogle flere til at pakke i, således at bodyer, bukser og bluser ikke vælter rundt i tasken. De små stykker tøj er jo ikke til at holde styr på og man skal altid have så mange stumper med....

8 kommentarer:

 1. Hvor er den bare super fin, jeg tror, jeg skal igang, for det er nemlig lettere med sådan en box, og ja vi har også bærestol/rygsæk, og i år går turen til det norske fjeld, så der ville det være meget praktisk. Så tak for tip!!
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen :-)
   Hvor lyder det fedt med vandretur til de norske fjelde. Det drømmer vi også om. Hvor stor er dit barn der skal være i rygsækken og er det fra hytte til hytte eller med telt og fuld proviant? Og hvor i Norge mon det er?

   Slet
 2. Hej Gitte.
  Vi skal afsted med begge vores unger (trunten på 4 og gavstrikken på knap 2 år, fylder år til oktober). Vi skal have bærerygsæk med til begge, men regner med at den ældste kan gå noget selv, vores sæk kan klare op til 25 kg, og det er vi ikke oppe på endnu. Vi skal til Hemsedal (vi var der også i 2010, hvor hun var 1,5år med bærerygsæk), der er masser af fine dagsture/korteture, som passer super til familien, denne omgang er det ikke fra hytte til hytte ej heller med fuld proviant, da vi har lejet hytte, hvor vi har base - men vi gldæer os til at de andre muligheder kan blive en realitet for os.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 3. Ej det lyder virkelig dejligt Vi håber på at vi kan nå bare en enkelt shelter eller telttur i år, netop hvor vi kører et sted hen og tager ud derfra og derfor kun behøver en dagsturssæk.

  Rigtig god ferie til dig når du når sp langt.
  KH Gitte

  SvarSlet
 4. Hvor er den fantastisk med de elefanter - og super ide når man skal pakke simpelt - bliver helt misundelig på jeres bæresæk :)

  Jeg har selv syet en boks for første gang i går, min dog meget meget mindre, da den er ment som makeuppung ;) du er velkommen til at se den på bloggen :)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Den har stået sin prøve og vi bliver gladere og gladere for den.

   Din lille boks er meget fin, noget virkelig lækkert stof.
   KH Gitte

   Slet
 5. Hvor er den bare flot og sikke en god ide.
  Hvor stor er den ca? HxBxL

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja vi er ret glade for den. Åhh, den er ca 10 cm høj og ca 30X40 tror jeg. Har planer om en DIY :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar