fredag den 19. juli 2013

Honey - I'm hoooome

Bloggen har været ufrivillig stille. Vi har været på ferie og jeg havde lovet kæresten at holde blogfri, det havde selvfølgelig ikke afholdt mig fra at have forberedt et par indlæg jeg kunne poste fra min telefon. Men blog app'en drillede og alle indlæg blev postet den dag jeg havde skrevet dem oprindeligt og ikke den dag jeg redigerede og tilføjede tekst, og så var der ligesom ikke så meget fidus i at poste mine indlæg. Så nu kommer de spredt over de næste par uger. I virkeligheden er det nok held i uheld, for hverdagen venter lige rundt om hjørnet, efter næsten et år på barsel starter jeg arbejde i næste uge, så mon ikke jeg bliver ret glad for at have "snydt" lidt.

Et enkelt lille ferie billede... Vi har været her:
Det er nok cirka det smukkeste og dejligste sted i Danmark (efter min mening). Her har vi en lille hytte der engang var min oldemor og oldefars hønsehus/fisker hytte/redskabs skur mm, altså inden min mormor brugte sine hårdt tjente penge på at gøre den beboelig.

Vi har mest hygget og slappet af, men jeg har da haft lidt gang i strikkepindene og alt for lidt i hæklenålen.

2 kommentarer:

  1. Der ser skønt ud! Jeg håber I har nydt ferien. Pøj pøj med arbejdsstart. Jeg havde det elendigt i foråret op til jeg skulle i gang igen. Men heldigvis var tanken om begrænset frihed og arbejdsstress værre end virkeligheden. Jeg håber det bliver ligesådan for dig.

    SvarSlet
  2. Tak Katrine. Vi nød det :-) Og puha ja, er lidt spændt på hvordan det hele skal spænde af. Men mon ikke det går...

    SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar