søndag den 26. maj 2013

Vores puslebord - Genbrug # 2

Jeg er jo absolut ikke den eneste der køber ting brugt. Men nogle køb fortjener at blive vist frem :-)


Puslepladsen når den er rydelig (det er den ikke så tit). 
Hæklet kurv til cremer mm, lille dåse fra Blafre og elefant klistermærker lavet af masking tape.
 Vi vil virkelig gerne have en uro hængende, men den har vi ikke helt luret hvordan 
vi gør med de skrå vægge.


Vi bor i en taglejlighed med skrå vægge dvs, at vores "væg" plads er meget begrænset. Da vi skulle finde et puslebord til lillemandens ankomst, var alle meget dybe, hvilket passede virkelig dårligt til vores lejlighed. Et nyt puslebord ville simpelthen ikke kunne stå på badeværelset, hvis vi også skulle være der. -Hvilket jo ville gøre det lidt nemmere at skifte ble end hvis vi bare selv sendte ham derud :-)

Gode råd var dyre og vi kiggede lidt på den blå avis. Der var TO mindre pusleborde til salg, det ene langt væk, det andet 2 min væk. Så en søndag aften på vej hjem fra svigerforældrene, var vi ude og købe et puslebord til 300 kr. Puslebordet var ikke perfekt, men det blev det. Der var to små skuffer under puslepladen, som jeg ikke helt forstod hvorfor de var der, man kunne nemlig ikke komme i dem når pladen var slået ned. Skufferne er blevet pillet ud, og erstattet af en rest-plade fra svigerfars garage og fungerer nu perfekt som ble hylde. Derudover er puslebordet blevet malet og har fået nye knopper samt rullehjul. Rullehjulene er nok noget af det smarteste vi fik gjort. Det var i virkeligheden en nødløsning, fordi vi ikke kunne finde lave ben til bordet, men hold nu op det er praktisk! Nu triller vi bare lige bordet over til vasken når han skal pusles.

Alt i alt har det vel kostet os 700 kr (knopperne var det dyreste).


2 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud, og hvor var det SMART med hjulene!!!
  Vi var også noget i vildrede da vi i sin tid skulle lave puslebord. Vi endte med et par billige pusleborde fra IKEA, som stod ved siden af hinanden. Slet ikke optimalt, men det fungerede.
  Nu er vi flyttet, og der er plads til puslehynden på bordet i badeværelset. Smart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kunne vi også meget nemt være havnet, for det var lidt uoverskueligt at købe babyting inden babyen var kommet. Lækkert med plads på badeværelset til hynder, så man ikke skal have alt for meget derude.

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar