søndag den 7. april 2013

6 måneder

Idag er min lille dreng 6 måneder! Kan slet ikke forstå at tiden går så hurtigt og at der kun er ca 4 måneder til at jeg skal tilbage på arbejde....Håber jeg bliver mere klar...


I dagens anledning har min mor syet en fin natdragt til ham (ved ikke hvad det er med bedsteforældre, jeg får da ingen gaver, når jeg bliver et halvt år ældre....). Drengen er mest til bare tæer, strømper bliver hevet af og natdragter med fødder bliver åbnet i samtlige knapper og ligger i stedet om livet på ham og når dynen samtidig sparkes af, bliver det lidt koldt for ham. Natdragten er derfor syet sammen ved foden og relativt langt oppe så han ikke kan få fat i den og åbne den når han ligger og leger med sine tæer, der åbenbart smager vanvittigt godt.
Men HOLD NU OP hvor er der kommet knald på, man kan roligt sige at freden er forbi (og derfor er billedet lidt uskapt). Han mosler rundt dagen lang, og jeg skal nu hive ham ud fra under kommoder og borde fordi han er kravlet baglæns derind. Jeg er glad for at han er lidt af et madøre, ellers er jeg bange for at jeg ikke kunne følge med. Drengen har indtil videre spist alt hvad jeg har budt ham, pånær banan, det synes han virkelig var væmmeligt (men det synes hans far også...) Alt det med grød og mos har også betydet at han nu har sovet igennem et par nætter i træk (hvilket nok ændre sig, nu jeg har sagt det højt - det er klart). Vi har aldrig haft et barn der vågnede mange gange om natten, til gengæld er han så ikke voldsomt begejstret for at sove om dagen, men at sove helt igennem er nu alligevel lidt heldigt synes jeg.

God søndag derude

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak. Min mor hun er ret sej til det der med at sy. Prøver ihærdigt at lure alle hendes tricks af :-)

   Slet
  2. Ja, det er med at lure tricks af, hvor man kan. Og specielt hos sin mor. Det er desværre ikke meget min mor syer mere. Men hun er stadig god at spørge til råds!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar