søndag den 15. februar 2015

BarselspakkeEn god veninde har fået en lille pige, hvilket har givet mig anledning til at finde pastel nuancerne frem, både på stoflageret og ved broderi garnet. En lille pakke med broderet suttesnor, sengetøj og et lille sæt med leo-bukser er det blevet til. Gaven skulle være givet for lidt tid siden, men som det nogen gange er med små børn, blev vi nødt til at aflyse aftalen. Nu håber jeg blot at den lille pige kan passe det når vi ses.
En broderet suttesnor kommer jeg ikke udenom. Jeg elsker at nørkle med de små kryds og fine små mønstre. Dette mønster er ikke mit, men et af bidragene fr.a vores #10påtværs konkurrence. Æblemønsteret finder du i linket


Leo bukser, som ingen respektabel pige baby vel efterhånden kommer udenom :-)


Og baby sengetøj. Det er lavet af et genbrugs dynebetræk og jeg har haft store bekymringer (yes, 1st world worries, i know) over om det var akseptabelt at give i gave. Så jeg har spurgt moderen inden om hun ville have det hvis det var genbrug og det ville hun gerne.

Nu håber jeg bare at jeg snart kan se den lille prinsesse. (moderen læser ikke med her, derfor tør jeg godt vise det frem)

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare alt sammen fint

  SvarSlet
 2. Det er en super lækker pakke. Jeg er vild med dine suttesnore :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linette, jeg elsker at lave dem, det er så hyggeligt :-)

   Slet
 3. Jeg synes det er en super dejlig gave - suttesnoren er simpelthen så fin med de små æbler og hjerter :-) Rigtig god idé at forhøre dig hos modtageren ift genbrugsstof - jeg ville nok have haft samme bekymring, men jeg tænker også at de gaver som vi selv laver og giver, ofte bliver værdsat på en helt anden måde, end købte gaver. Det glemmer vi måske lidt nogle gange, fordi vi bliver vant til at kunne "producere" det vi kan. Jeg ville da tænke med et varmt hjerte på giveren hver eneste gang jeg lagde min lille pige til at sove i det sengesæt, eller brugte suttesnoren. Og den suttesnor ville uden tvivl ende i kassen med de helt specielle ting som skal gemmes til datteren bliver voksen og selv skal have børn. SÅ fin en gave Gitte :-D
  Kh
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også vild med designet og synes det er så fedt at der kom så mange forskellige foreslag. Og hvor er du sød med suttesnoren, det ville jeg være så stolt af hvis den gjorde. Hjemmelavet vs ny producerede synes jeg kan være en svær ting, for jeg kender et par stykker som ville blive gladere for en lille legging el lign fra et fint mærke, end denne pakke og det er selvfølgelig også helt okay. Jeg forsøger at "kende" min modtagere, og gi/lave gaver der tilsvarer hvad jeg tror, alligevel blev jeg så i tvivl med sengetøjet. Så er det jo heldigt at telefonen er opfundet ;-)

   Slet
 4. Jeg er også helt vild med suttesnoren :-) Den er SÅ fin. Er broderi stoffet i den bredde fra starten? Eller har du klippet ud fra et stort stykke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak! Denne suttesnor er lavet i noget bånd der er præcis 10 sting bredt, og købt på ebay. Det er ikke lykkedes mig at finde det i DK. Jeg har skrevet et indlæg om det. Men man kan også fint bruge almindeligt aida stof, du kan evt se min DIY på hvordan jeg gør, den ligger i min sidebar :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar