fredag den 5. december 2014

November 12 Months of Knitting

H O L D   N U  O P  H V O R  T I D E N  G Å R
De første 3 måneder af Oskars liv er allerede gået... og han er fantastisk. Men lad os bare sige at han er vældig god til at udtrykke sine behov, helt klart og tydeligt. Lige så lattermild og glad han kan være, lige så babyfrustreret og skrigende kan han være, især hvis det har været/er svært at sove... Og sove er stadig ikke noget han sådan spilder sindssygt meget tid på. Samtidig er den store heller ikke så glad for at overgive sig til søvnen om aftenen, og den bliver derfor lidt lange - eller meget korte set med voksen øjne.  Selvom jeg ikke får skrevet så meget her som jeg håbede, så lykkedes det mig alligevel at få lavet lidt kreativt - og mere end forventet. -Forventningen er også fortsat at jeg skal blogge, vi skal vist bare lige alle sammen findes vores ben og vi skal vist lige bruge lidt mere tid på det, jeg håber I stadig er der når det sker. 

Oktober er blevet sprunget over i 12 MOK, men dette er mit November projekt. 


Bukser fra Babystrik på pinde 3, dog i en modificeret udgave da min søn er lidt smal og lang, samt tilsat bindebånd i ribben. Bukserne er lidt farver-striber-agtige, men jeg ved at svigermor er igang med et par ensfarvede, så derfor kastede jeg mig ud i en "symfoni af blå" ;-)

Hue med øreklapper fra All you knit is Love, strikket på strømpepinde 2.5. Her har jeg også ændret lidt i opskriften og tilføjet rib mellem de to klapper, så huen ikke ruller op, men ligger sig fint langs panden.

Begge er strikket i Tusindfryds engleuld, som er helt sindssygt lækkert. Jeg har købt et nøgle af hver farve og der er stadig rigeligt tilbage til andre projekter.8 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det et fint sæt! :-D Jeg er også vild med Engleulden, den er så blød. Pøj-pøj med soveriet :-)
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så lækkert! Og tak.. vi arbejder på sagen :-)

   Slet
 2. Jeg kikker med når der er indlæg :) fint sæt du har fået strikket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Aslaug, det er godt at høre .-)

   Slet
 3. Hvor er det bare et sødt sæt... så fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja. Og undskyld det sene svar.

   Slet
 4. Hold op hvor ser det lækkert ud. Og det garn der, det ser så blødt ud. Hvis jeg ikke havde rigelige mængder garn, skulle jeg helt sikkert have investeret i noget!
  Smart idé med rib, det vil jeg huske til næste gang jeg skal strikke den fine hue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh ja... Lageret. Det arbejder jeg også på at få lidt bugt med 😄

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar