mandag den 8. december 2014

Marapytta Quiltet Liberty Jakke #2

Jeg havde aldrig troet at jeg ville skrive en overskrift som denne. At jeg ville ende med at have syet 2!!!! af Lines fine Marapytta jakker. Men ikke desto mindre... Ta daaaa:


Et styks jakke, syet op i en temmelig spraglet Liberty of London, købt i sommer og som nok mere er en sommer farve end en vintermodel. 

Ved denne jakke har jeg brugt lidt krudt på at sy nogle af foer strimlerne, der dækker sammensyningerne på i hånden. Af to årsager: 1, jeg købte en ny symaskine undervejs, så de synlige sømme ville ikke blive helt ens. 2, jeg kan simpelthen ikke finde ud af at sy båndene på så de bliver lige med sømmen på ydersiden. Det bliver ekstra tydeligt af årsag nr 1. Men altså, det er blevet så pænt at jeg overvejer at pille syningerne op på min første jakke og sy dem i hånden også. Faktisk er jeg blevet så bidt af de her jakker, at jeg drømmer om at sy en mere i en af de klassiske mitsi blomster.

13 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk! Det er netop de fede detaljer man lærer hos Line der sætter prikken over i'et. Det er en super ide at sy båndene på i hånden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) og ja, man lære sådan nogle fine tricks inde ved Line :-)

   Slet
 2. Hvor er den bare flot Gitte! Må vi ikke se den i brug også?

  SvarSlet
  Svar
  1. jow jow Katrine.... men har du set "dagslyset" i øjeblikket??? det er jo umuligt med mindre man er professionel fotograf - hvilket jeg så ikke er ;-)

   Slet
  2. Jeg kan godt se, at det er manglende ;o) den er bare så fin, og det er altid lidt svært helt at se formen, når tøjet ikke er i brug...

   Slet
 3. Wauuu hvor er den flot :-D Kan godt forstå du er stolt :-)

  SvarSlet
 4. Wauw den er virkelig flot, Hvor er du god :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 5. Du er simpelthen så dygtig! Tillykke med den. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Astrid... men her må Line vist mest tage æren for at have så fantastiske mønstre og lære mig at komme igennem dem :-)

   Slet
 6. Hvor er den flot, Gitte.
  Jeg har lige strikket en fin vest efter dit mønster, du kan se den på bloggen.
  Hilsner
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen.. Jeg kan vist stadig ikke følge med dig, havde du ikke syet 3 jakker?

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar