tirsdag den 28. oktober 2014

Efterårs tøj og ny maskine


Egentlig lykkedes det mig at lave rimelig meget i øjeblikket. Efter vi har investeret i en slyngevugge, er det blevet muligt at få et par sammenhængende timer i hvertfalde en gang i løbet af dagen og det er en lettelse for både mor og barn. Nu glæder jeg mig til at vise jer nogle af alle de ting jeg har fået lavet og kigge lidt med hos jer andre (knock on wood....)


Inden lillebror blev født var jeg igang med at planlægge efterårsgarderoben til den store dreng. Nu er jeg for alvor igang og med købet af en ny Pfaff, måtte jeg bare igang og afprøve nogle af alle de fine broderi sømme (som jeg synes er en lille smule snyd, men også meget hyggelige ;-))


Jeg har kreeret et par bukser i sandfarvet twill fra Stof og Stil og når jeg siger kreeret, så er det næsten det jeg mener. For at give bukserne lidt liv og ikke sy det samme hele tiden, har jeg klippet et mønster op på "kryds og tværs" (kraftigt inspireret af et par andre bukser han har). Alle sømme på nær side sømmer er flade sømme, som skulle være ekstra stærke. -tænker også at når man har syninger midt på rumpen og låret, så er det rart at sømmen er flad på bagsiden. 


Til min dreng synes jeg det fungere bedst med rimelig smalle bukser, da han ofte hænger fast i legetøjet mm hvis de er for posede, de her blev dog lige smalle nok ved fødderne, men ellers er jeg ret godt tilfreds med udtrykket. (og nej han har ikke strit hår, det er farmors hjemmesyede kæphest, der står lige bag ham :-)) Sweatshirten viste jeg her... og sørme om han ikke også har en hjemmesyet undertrøje på i uld som jeg endnu ikke har vist :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Og sikke en sød detalje med skibet på den bølge de sø :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Skibene egner sig ikke helt til at blive syet rundt i bue, der bliver lige lidt mere bølgegang end forventet, men så har jeg lært det :-)

   Slet
 2. Hvor er de fine de bukser. Skægt med sejlbåde ved lommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Synes også de er fine alle de sømme man kan vælge på maskinen.

   Slet
 3. Hvor er de bare flotte, både bukser og bluse, det er et super sødt sæt :)

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar