torsdag den 11. september 2014

Stor og lille tweed vest

Jeg prøver ihærdigt at få tyndet lidt ud i stof og garn lageret i øjeblikket. Så kan det faktisk være en fordel at ens drenge ikke er så store. 2 nøgler tweed garn fra Rowan kunne give en vest i str 2 år og en i str 0-3 måneder. Det passede nærmest på millimeteren med garnmængden.  Jeg er helt vild med det nistrede look i tweed garnet og er ved at overveje om jeg måske skulle finde på at strikke noget til mig selv i garnet.


Mønsteret til lillebrors vest er dette, men jeg har ændret lidt i det. Først, så valgte jeg ikke at tage ud, før jeg var færdig med ret-rillerne i halsen. Jeg lukkede ikke ærmerne af, men lod maskerne hvile og strikkede ret-riller i ærmet, hvilket jeg synes giver en lidt bedre finish. Derudover lavede jeg et knaphul i stolpen (der også er lidt bredere) i stedet for at lave en trense, jeg strikkede ikke kronerne med og så lavede jeg ret-riller i bunden i stedet for rib. Den fine stof knap har jeg haft liggende temmelig længe, men den er lavet af Rachel Søgaard.


Storebrors vest er egen opskrift, som jeg planlægger at ligge på bloggen i nær fremtid :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine! Veste er en fantastisk måde at få brugt relativt små rester ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis.. Og har lidt planer om at prøver med nogle striber også :-)

   Slet
 2. Lyder dejligt med endnu en opskrift på en fin baby eller børnevest:-). Det er godt nok nogle fine veste du har lavet. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan. Den kommer på bloggen når jeg lige har haft tid til at skrive den ren. Har den så dog kun i en størrelse 2 år...

   Slet
 3. Ejjj, hvor er de skønne. Hvis man kunne få dem i voksenstørrelse, så var jeg klar på det. Jeg fryser ALTID om vinteren. Garnet ser så skønt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Det er noget skønt garn :-) Og ja, kender godt det der med at fryse, og derfor overvejer jeg også om jeg skal have et projekt til mig selv på pindene...

   Slet
 4. Super, super fine! Og god idé at få tyndet lidt ud. Heldigt at det så lige passede på milimeteren :-)

  Kh. Louise // Garn Grammatik

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og ja det er utroligt så mange projekter man kan få købt ind til, som man har glemt næste gang man står i garnbutikken :-)

   Slet
 5. Hehe, jeg kender godt det med at glemme de projekter man egentlig havde i tankerne :) så fine veste!! Heldige drenge.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar