søndag den 14. september 2014

Vild med baseball tees (eller raglan)

Jeg har boet et par år i USA og jeg er vild med baseball t-shirts, altså en raglan bluse i 2 kontrast farver :-) Eller bare en raglan om man vil. De passer bare rasende godt til både store og små og mænd og kvinder. Så når man finder the perfect fit, gælder det op at sætte hjemmeproduktionen igang :-)


For nylig fandt jeg denne sag på udsalg hos Poppy Rose. Den er så skøn og farverne og modellen passer perfekt til min dreng. Jeg har 3 raglan mønstre, men ingen af dem er helt perfekte, enten er de for brede, for korte eller bare forkerte. Så med udgangspunkt i Robin mønsteret fra Stof2000 fik jeg lavet et mønster med en pasform der er næsten lige så god som blusen fra Poppy Rose. Strygemærker med størrelse fra Krea by Lullu, hvor jeg i øvrigt også lige har vundet en give away til på Instagram.8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Og de strygemærker er da alt for smarte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er rasende smarte... Glæder mig så meget til at modtage min vinder portion :-)

   Slet
 2. Jeg er også ret vild med raglan. Her er vi rigtig glade for raglan mønsteret fra minikrea, synes det sidder rigtig godt på min søn :)
  Genialt med strygemærkerne! Dem må jeg kigge lidt på snart :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mini kreas raglan mønster har jeg så ikke. Men synes de tit er meget store i størrelsen, er det mønster også det? Og ja, de strygemærker er rasende smarte :-)

   Slet
 3. Fedt at du har fået lavet et mønster der passer. Og super lækker bluse, lige min stil sådan uden for meget mønster krimskrams... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sjovt nok også det jeg bliver gladest for.. Men altså må overgive mig og lave noget med mere pang på ind imellem. :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar