onsdag den 23. juli 2014

Sommer gaver

Nogen gange kan jeg bare ikke styre mig. Var for noget tid siden i stof og stil og skulle nok egentlig bare købe nogle lynlåse og andre små ting, men sådan går det bare sjældent. Lige inden for indgangen, lå dette pastel og neon farvede stof og råbte på mig. Når man selv har dreng(e) (lige straks i flertal), så er det  rart at svigerinden kun har født piger. Så kan man bare håbe på at de gider gå med det man har syet til dem. (de to piger er lidt generte, så det tager lige lidt tid inden man får at vide om tøjet har været på dem eller ej)

Selvom det er boys month, og måske netop derfor, så går jeg og pusler med en bytte - ide. Måske er jeg ikke den eneste der ind i mellem for sindssygt lyst til at sy/strikke/hækle mm til det modsatte køn af mit eget barn??? (drømmer f.eks om at sy en af Camille kjolerne nede hos Line) Måske kunne der side nogle der f.eks ikke kunne strikke, men var vildt gode til at sy, der gerne ville bytte på tværs af køn. Ville det mon være noget i vil være med til? 


Lige inden de tog på ferie, fik de hver en top. Der er også klippet et par shorts til hver, men der var lige noget arbejde der sprang i luften, så dem nåede jeg ikke at sy færdig.


Mønsteret er fra Ottobre 1/2014. Jeg elsker 80'er udtrykket ved at klippe forstykket på skrå. Hjerterne er på ryggen. Og så er det skønt at kunne bruge mine mærker, synes de er en smule tøsede, så det er ikke så tit jeg slipper afsted med at sætte dem på drengens tøj :-) (og så ikke et ord om at jeg også nogen gange glemmer at jeg har dem)
12 kommentarer:

 1. wow, jeg er helt syg med det stof. Det er virkelig nogle FINE toppe:-) Og din bytte-ide lyder rigtig god! Jeg syr ikke, men strikker...samtidig har jeg dog tit svært ved at finde på noget, hvis jeg skal strikke en gave til en dreng, fordi jeg er så vant til at strikke ting til mine egne piger;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, er det ikke lige til at blive i godt humør af :-) Jeg roder stadig med bytte ideen, konceptet vil ikke rigtig falde på plads i mit hoved.. Kender du det?

   Slet
 2. Det er da en super idé med at sy til hinandens børn i modsatte køn. Jeg har dog også to drenge, så vi er ikke et godt match :-) men jeg er frisk på at sy til piger - mangler dog ikke så meget til drengene, men kunne godt tænke mig at få strikket noget til mig selv (min mor strikker nemlig helst kun i børnestørrelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, ja det er jo lidt et problem med samme køn på vores afkom :-) Ideen skal lige rumle lidt rundt lidt længere, den er ikke helt faldet på plads endnu. Og måske der er nogle turbo strikkere der vil strikke voksen størrelse :-)

   Slet
 3. Åhh det jersey - Alba ville elske det, jeg tror det er meget godt jeg ikke bor i nærheden af nogen stofforretninger jeg kan ruinere mig selv i ;0)

  Modellen på toppene er lækker - me like!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke. Og skal du undgå at ruinerer dig selv må du nok afmelde dit internet, for de der stof butikker har gjort det svært for os, ved også at oprette internet butikker... De djævle ;-)

   Slet
 4. Jeg kaster mig også over en hver lejlighed til at sy til modsatte køn ;o))) ...og det med at glemme mærker kender jeg ALT til - er så dårlig til at huske det! Burde også få fat i nogle med størrelse - øv, det er svært at rydde ud i skabet når ikke det er i ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så skønt at få "lov til" ind i mellem. Har faktisk lige købt nogle størrelses mærker også, de skal bruges især til baby tøjet og til hjemmesyede gaver, hvor forældre eller lign måske ikke lige kan huske hvad størrelse jeg syede i :-)

   Slet
 5. Kan fortælle pigerne er glade for bluserne. De har været brugt flittigt på Bornholm. Især den store tøs har brugt sin!

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne! Jeg er vild med stoffet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Og ja, det er sådan nogle dejlig friske farver :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar