onsdag den 18. juni 2014

farvekoordineret sommergarderobe #3

Nu begynder jeg at stikke lidt af fra de tidligere 4th of july farver og bevæger mig over i noget lidt andet. Både fordi jeg fik lidt OCD omkring den der rib der drillede på den forrige T-shirt og så fordi jeg skulle lave noget der passede til de første shorts jeg syede efter Lines mønster, men som jeg endnu ikke havde vist. Der er dog stadig tænkt lidt over det... hvilket fremtiden gerne skulle vise :-)


Jeg er vild med zebra printet fra Stof og Stil og har længe gået og overvejet hvad jeg skulle bruge det til. De her knickers/shorts er helt perfekte, til det lidt kraftige stræk stof. Jeg tænker at jeg skal lave en hættetrøje til også. 


Her ses mit andet forsøg på at lave ribkanten pæn på Ottobre mønsteret jeg også brugte sidst. Jeg har gjort mig 2 erfaringer

#1: Overfaldet skal være på højre side, for så passer det med hvor man starter når man syr ribben med tvillinge nålen. Starten bliver nemlig den pæneste. 

#2: Ribben må absolut ikke være for kraftig.

Jeg tror jeg skal prøve med jersey stof som rib næste gang, bare for at se om det så falder pænere. For selv om jeg er ved at have fået ribben syet pænt på, så bliver den stadig lidt klodset over stolpen og kan godt stå lidt åben i halsen (især hvis ribben er lidt kraftig).


Shortsne har fået gule stikninger, derfor den gule knap.


Jeg er vild med stjerne knapperne, og selvom der er lidt mange stjerne, synes jeg den gule stjerne stikker tilpas ud, til at det ikke gør noget. KAM knapperne har jeg købt hos Funkjogging, men jeg startede med at købe et starter-kit på Etsy, så jeg har tang og nogle basis farver, det kan godt anbefales.


Og ja, de kan også bruges med andre farver :-)

16 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt det zebramønster. Det må jeg vidst kigge på. Det er et rigtgit fint sæt, og som jeg også skrev på IG er jeg altså vildt imponeret over din tshirt. Den er virkelig flot! Jeg har engang læst et tip om at slå med en hammer så det bliver mere fladt. Måske det kan hjælpe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, zebra er sådan et hit... jeg har ligesom ikke sluppet det fra siden sidste gang det var moderne... det har ligget længe, skulle bare finde noget der var passende at bruge det til, når nu afkommet er en dreng :-) Tænker jeg måske skal prøve det der med en hammer... nu du siger det, synes jeg at jeg har hørt det før.

   Slet
 2. Flotte ting du har lavet og hvor dejligt at det går fremad m ribben. Jeg har også tænkt over det m at den ikke skal være for kraftig. Hvor finder man mon sådan én?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo problemet med web køb nu om stunder... Min gamle stof pusher, var god til at fortælle om det var en kraftig eller en "slasket" rib. Tror måske at man lidt kan mærke det når man står i butikken... men altså så skal man jo ned i butikken, og det er straks en større udfordring for mig :-)

   Slet
 3. Jeg er helt vild med shortsene! Godt arbejde!

  Line /alleelskeragnes

  SvarSlet
 4. Du syer sådan nogle fede ting. Det ser rigtig godt ud med de gule detaljer.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Blev selv helt glad for den gule knap...

   Slet
 5. Ahmen hvor er det pænt sagt Christina. TAKK

  SvarSlet
 6. ej hvor er det et fint sæt.. jeg har også lige syet shorts til Casper i det stof.. og tilføjet blå detaljer..Jeg har også klippet et par der ligger og venter på lidt tøsefarver.. :o)

  Jeg er lidt vild med det mønster du bruger til de knickers :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så dine shorts. De er så fine...

   Slet
 7. Sikke et fint sæt! Synes da at ribben at bedre og bedre ud ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!! Og ja, det er sjovt som øvelse gør mestre... eller i hvert falde tættere på ;-)

   Slet
 8. Meeeega fede de der zebra short :D <3

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar