fredag den 20. juni 2014

Farvekoordineret garderobe #4

Som vist i sidste indlæg, har jeg ændret farveretning lidt i min farvekoordinerede sommergarderobe til drengen. Jeg har troede egentlig at jeg ville være ligeglad med den slags, men altså jeg kan ikke lade være med at tænke på om drengens tøj passer sammen. Nu prøver jeg at løse "mit" problem, ved at gøre det nemt for andre (f.eks. faderen)Jeg er også ret pjattet med gul, men det kræver altså også sin dreng at bære det. Så dette gule stof med stjerne fra Stofdepotet har ligget længe og ventet på den rette lejlighed. Havde overvejet en jakke med zebra stoffet yderste og dette som for, men det ville alligevel blive en tand for upraktisk.
Så det er i første omgang blevet til endnu et par shorts/knickers. Jeg tror vi er ved at være der nu, 2 par mere og så er jeg vist i mål, men kan nu konstaterer at drengen er vokset ud af de fleste af sine lange bukser, så nu kan jeg starte forfra :-) 


Der kom en spontan baglomme på disse, da jeg troede jeg kunne springe over hvor gærdet var lavest og bare stemple bukserne med hans navne stemple, men det skal stryges for at blive fikseret.. og guess what, efter strygningen sås det tydeligt igennem det tynde stof, så det kunne jeg godt have sparet mig.Og sørme om stjerne blusen fra forrige indlæg ikke også passer nogenlunde til disse shorts...

16 kommentarer:

 1. Det er da bare så fint - jeg har lige skimmet dine andre indlæg og du har syet så mange flotte ting! Jeg kender også godt den der med at kunne starte "forfra" fordi barnet så pludselig er vokset.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vildt, det med størrelser, det føles som om de vokser 5 cm over natten..Og mange tak.
   KH Gitte

   Slet
 2. De er da skønne de bukser.. og tak fordi du deler at du også må lave lidt "lappe" løsninger fordi noget går galt.. ligesom min "v.hals" og lidt andre finurligheder.. :o)

  Det er skønt med shorts.. for der kan det være lidt mere farverigt end ved lange bukser.. Som lange bukser kan det hurtigt bliver for meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Har hørt at Sine Smed har oprettet et kreafail hashtag på IG, det synes jeg er for sjovt :-) Men ja, nogle gange må man jo sno sig :-)

   Og ja fuldstændig enig, de kortere bukser giver lidt størrere spillerum med farverne og printet, især til drenge...

   Slet
 3. Smarte shorts og så ser det godt ud med den gule knsp i blusen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, ja den gule knap er jeg også ret begejstret for :-)

   Slet
 4. Hvor er de bare flotte! Og ja, jeg kunne også godt forestille mig som fór i en jakke:-) - Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. altså, ikke forestille MIG som for, men forestille mig DET som fór:-D

   Slet
  2. Ha ha Ingrid :-) Tak jeg havde slet ikke set det. Og ja ikke. Men altså det må blive til næste år, han har lige fået en hjemmesyet jakke :-)

   Slet
 5. Sød detalje med baglommen selvom det ikke var meningen fra start ;-)
  De vokser så hurtigt synes jeg, og det kommer bagpå mig hver gang en af dem pludselig ikke har bukser, der er lange nok ;-) man burde jo sy lidt foran ;-) det er jeg ikke god til

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha... Tak Katrine, det er jeg glad for at høre! Har lige strikket en bluse der er for lille, fordi jeg glemmer at han snart er 2 år... Suk

   Slet
  2. Forresten, har vi også navnestempler (der skal dog ikke stryges), og jeg stempler tit i linningen, netop for at det ikke skal ses gennem stoffet. Bare lige et lille fif :-D

   Slet
 6. Hvor er de skønne. Jeg er af den opfattelse, at gul er et must i både drenge- og pigegarderober, så jeg synes de er super seje til ham :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har godt nok også lavet nogle rasende frække gule ting!

   Slet
 7. Elsker virkelig modellen på de shorts...

  SÅ fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er Line, helt fantastisk synes jeg!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar