onsdag den 1. januar 2014

2014 - i love you already

Efter en lidt hektisk jul og flytning har jeg fundet min lader til computeren og et roligt øjeblik. Jeg er her endnu, vi er bare begravet i flytte kasser og alt hvad der følger med når man flytter og så oven i købet lige midt i en af de største familie højtider og med et lille barn. Håber I stadig er der når flyttekasserne er pakket ud, det nye gulv er lagt og jeg kan begynde at vise noget kreativt igen.

Vi sidder her, side om side, i vores nye stue og selvom vi overhovedet ikke er på plads endnu, er det fantastisk at starte det nye år i vores nye dejlige hus. Og jeg er forelsket, kan man godt være det i sit hus? Elsker æbletræerne, "gårdspladsen", vores hyggelige køkken og at alting ikke skal pakkes sammen i en lejlighed. Misforstå mig ikke, det var skønt mens det varede, elsker København og vores lejlighed, men vi har været på vej væk så længe at det bare kom til at fylde afsindigt meget. (vores lejlighed var til salg i over et år og og blev solgt med en 7 måneders lang overtagelse)

Jeg glæder mig sådan til at se hvad 2014 bringer til vores liv, her i den nye by hvor vi ikke kender et øje.

Godt nytår.
Kh Gitte

*****
After a rather hectic christmas and move, I have finally gotten a peaceful moment and found my computer charger. I am surrounded by boxes, and even though we are no where near done, I feel unbelievably happy. I love my new house, and I can't think of a better way to start the new year than right here, in my new living room with my family around me. I can't wait to see what 2014 brings to our lives. Happy New year.

10 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye hus og velkommen på disse kanter :-) Rigtig godt nytår og bare rolig. Jeg er sikker på at vi er her endnu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda, her er så skønt på disse kanter, det er meget dejligt :-)

   Slet
 2. Stort tillykke med det nye hus og rigtig godt nytår til dig også!
  Du glemmes ikke så let, så vi følger helt sikker med alle sammen, når du er tilbage for fuld styrke. :)
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Astrid, tak for de dejlige ord. Her er sgu dejligt herude på landet.

   Slet
 3. Tillykke med huset og den overstået flytning.
  Jeg hænger på endnu og glæder mig til at læse mere, når der igen er lidt mere styr på alt det der liiige skal være styr på når man flytter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt Linette :-) Nu er jeg ved at være her igen!

   Slet
 4. Glædelig jul og Godt nytår dig dig også!
  Hvor lyder det skønt med det nye hus. Hvor må det være skønt!!! Tillykke. Vi flyttede i helt nyt (lejet) hus til nytår sidste år, og det er bare skønt at starte op et nyt sted med et friskt kalenderår.
  Jeg bliver her! Også selvom der nok ikke bliver så meget tid til kreativitet ovenpå gulvlægning og udpakning af flyttekasser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine. Dejligt at høre at det er et godt tidspunkt at flytte på, for der har da været dage hvor det har været lidt uoverskueligt!

   Slet
 5. TILLYKKE med det nye hjem! Jeg glæder mig til at se og høre meget meget mere. Jeg er der på den anden side når min anden side også kommer. Stort knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, det er så dejligt at se dig på den anden side også. Skønt at det vender lidt for jer :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar