lørdag den 25. januar 2014

Halløj… Tror jeg er ved at være tilbage...

Den sidste uge har i hvertfalde budt på lidt kreativt, samt afslutningen på nogle af de lidt større projekter her i det nye hus.

Status idag er at der er malet og lagt nyt gulv i soveværelse, børneværelse og garderoberum/systue. Udover det er der også "bare" blevet malet i køkken og stue. Så i morgen skal gulvet i det sidste værelse har pleje og vask, så kan vi få samlet vores klædeskab og jeg skal ikke længere lede efter mit tøj i poser og bunker. Woooohuuu :-)

Men hold nu op hvor er der også mange spændende ting i gang her i blogland, 2 af dem vil jeg gerne nå at være med i.

Cecilies 12 months of knitting, SÅÅÅÅ lækkert et projekt, som jeg er hoppet med på, men ikke har fået lavet et indlæg om endnu. Men mindst 3 opskrifter jeg gerne vil have prøvet.

Christinas mønster udfordring, hvor man skal prøve et nyt mønster hver måned, egentlig stammer det vel fra Julie, glæder mig til at se hvad der bliver krearet :-)

Der er sket så meget i Januar, desværre har der ikke været ret meget kreativt og jeg savner det. Det har været fantastisk at følge med i alle jer andres indlæg, så tak for det. Til gengæld, er jeg kommet på instagram, ja ja, kun ca 8 år efter alle jer andre, men det lykkedes. Nu er jeg bare ved at finde ud af hvordan man bruger det…Hvis du vil følge mig (og min indtil videre ikke imponerende mængde "posts") så hedder jeg fraAnker.

Dejligt at være tilbage.

KH Gitte


6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage og velkommen på Instagram - det er dejligt at have dig der også! :) Jeg glæder mig til at følge med i dine udfordringer. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Astrdi. Det er skønt at være tilbage :-)

   Slet
 2. Dejligt at du er "med igen" Gitte :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak… Det er skønt, nu skal jeg bare en tur rundt på besøg hos alle jer andre :-)

   Slet
 3. Ih hvor dejligt Gitte. Der lyder skønt på landet, og jeg håber I snart er ved at være nok på plads til, at der bliver tid til andre ting om aftenen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt som tiden bare kan forsvinde ud mellem hænderne på en!

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar