torsdag den 5. december 2013

Kobber leg

Lørdag aften skulle manden pludselig spontant ud og jeg fik et par timer for mig selv. Oven på en travl uge og julefrokost fredag, var det ren selvforkælelse. Egentlig savnede jeg min sy maskine, men jeg orkede ikke at hive den frem og finde mønster, klippe stoffet og så begynde at sy, for klokken var allerede mange. Til gengæld kunne jeg lige klare at finde kobber malingen og træperlerne frem, for efter at jeg lavede en lignende til gave til blogtræffet har jeg gerne ville have min egen.

Et styk halskæde med grafisk kobber. 

Jeg sprang neon snoren over denne gang, men er nu ikke helt sikker på at jeg ikke skifter den. Til gengæld satte jeg en ekstra perle på og det synes jeg ser ret fedt ud.


Da jeg så havde kurven og malergrejet fremme, lå der nogle træ manila mærker som jeg lige ville pimpe lidt, nu det snart er jul. Prøvede også at blandet noget glimmer i noget lak, og male det på, men glimmeren bliver altså lidt mat, så det er ikke anbefalelsesværdigt. Ellers synes jeg de blev fine.

Kan desværre ikke helt huske hvor jeg har købt alle tingene, men noget af det kan findes hos Panduro (lak, trækugler), Søstrene Grene (stempler), Netto (glimmer, træ manilla mærker) og CChobby (kobber maling).

*****
Since the blog "meeting" where I made this necklace, I have wanted one of my own. Saturday night a got a few spontaneous hours alone and since I was too exhausted to pull out the sewing machine, finding and cutting the fabric and the see it, I pulled out the paint and the wooden beads. Already at it, I decided to paint some wooden gift tags as well. 

8 kommentarer:

 1. Det blev da en ret så produktiv lørdag aften! Jeg er ekstra vild med dine kobber/træ-perler og så dine neon tryk! Virkelig fine ting, du har fået lavet. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og det er også mine favoritter :-)

   Slet
 2. Hvor er det flot .... Du laver altså nogle lækre ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, det er dejligt at høre :-)

   Slet
 3. Jeg synes din halskæde er super flot! Bare af ren nysgerrighed - hvordan maler du linien så lige på en rund kugle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og så er det oven i købet meget enkelt. Jeg vikler masking tape rundt om, så bliver de helt lige.Tænker de måske kunne være flotte med splash effekt også.

   Slet
 4. Svar
  1. Tak Katrine. Er også ret glad for den :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar