onsdag den 4. december 2013

Glimmer onsdag


 Nogle gange er man bare heldig og for lavet noget der passer helt perfekt. Især med strik kan det volde lidt udfordringer, for selv med strikkeprøver, så skal der ikke meget til før noget bliver enten for stort eller for småt. Men denne her, den passer perfekt og så er den perfekt til årstiden.Den hedder meget passende "Gittes Glimmerbluse" og både garn og opskrift er fra Nørkleriet i Vanløse. Sisse har en webbutik til mønstre, opskriften ligger der ikke endnu, men hvis du gerne vil købe den skal du bare ringe og bede om opskriften på "Gittes Glimmerbluse".


Opskriften siger pinde 12, men jeg strikker løst, så jeg har strikket den mindste størrelse på pinde 10 og den passer. Garnet hedder Botticelli og er en lækker uld med lidt akryl og polyester. Jeg er normalt kun til uld, men jeg blev simpelthen så forelsket i dette garn.


Og så fandt jeg leopard knapper…


*****
I have knitted something for myself, which is quite and accomplishment, for sizing and knitting can be difficult. You can buy the pattern here, all you have to do is ask for "Gittes Glimmerbluse". The yarn is called botticelli and is a very nice and soft wool blend. 

8 kommentarer:

 1. Wow! Den er da for lækker. Må vi ikke se den på? Og HVOR fandt du de leo-knapper?

  SvarSlet
  Svar
  1. Leo knapperne er også fra Nørkleriet. Og okay okay, jeg tager et billede næste gang :-)

   Slet
 2. Jeg vil også mægtig gerne se den på! Jeg er enig i, at det er noget virkelig lækkert garn. Jeg kan godt forstå, at du ikke kunne lade det være. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay - jeg får manden til at bruge kameraet.

   Slet
 3. Super smart. Skønt garn. Jeg kan altså ikke se på billedet om det er en børnestørrelse eller voksenstørrelse, tænker det må være en voksenstørrelse, men jeg taget måske fejl?

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin Gitte. Den må næsten være lavet til dig, den opskrift. Jeg stemmer med i koret for et billede af blusen in action.

  SvarSlet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar