Sider

tirsdag den 29. oktober 2013

Alle de lækre ting fra blogtræffet

Puha, det er tungen lige i munden når dette indlæg skal skrives. For når vi har fået så fine gaver, så fortjener alle jo en tak, og ingen må ikke glemmes. 

Her ses alt det jeg kom hjem med. Tusinde tak til Linda, Linette og Nikoline for at have taget jer tid til at kontakte alle de fine sponsorer.

Fra Roommate, hvilket jeg ikke kendte, fik vi to skæve og sjove dukker. Og når man nu ikke kender dem, kom kataloget dejlig belejligt, for der kan man finde mange fine ting. - Med en hang til elefanter, så kan det godt være at der skal mere hjem og bo hos mig. Fra partylite fik vi to duftlys og et lille glas. -og en forklaring fra Linda, at lyset skal bruges i glasset, for de bliver flydende når de bliver tændt, så hvis man skal have noget ud af dem, skal de være i et højt glas.


Alt om håndarbejde havde sendt strikke og sy magasinet. Der er allerede et par mønster der er udset til at blive syet op, krydser fingre for at det bliver i weekenden. Lige nu bliver det desværre ikke. 

Castus har sponsoret  det hele pånår teen på dette billede. Teen er fra kaffekrukken i Køge. Det hele er et kæmpe hit herhjemme. Og dejligt at vide, som en snarlig Køge borger, at der findes steder hvor man kan få dejlig te. Den der chai latte smager skønt og er lige til at smide i tasken til en efterårsskovtur.

Der var vist en sjov historie bag det fine blomstrede net fra Ib Laursen. Jeg er helt tosset med net og synes der kommer nogle fine ting fra Ib Laursen, så jeg har været på nettet og kigge på flere af deres sager. Matas, havde givet et andet net (som jeg ikke har billede af, men det kan ses her)

Dette er et snyde billede, bare for at se om I stadig er vågne :-) Det er den fine pakke jeg vandt fra Karina, bag denne blog. Jeg har faktisk tidligere vundet en give away fra Karina, en dejlig stor bunke stof, så det var super hyggeligt at møde hende.

Fra Hunkemøller fik vi muligheden for hotte læber og smokey eyes. Og så lidt økonomisk hjælp til næste besøg, det er jo en fantastisk gave, sådan post fødsel og amning :-)

Fra Panduro lå der en kæmpe blok med meget smukt julepapir. Jeg er ikke den store folder, smash booker el lign (det kan man jo blive). Men papiret er smukt og jeg skal nok finde på noget at bruge det til.

Fra Luna Hobby, som snart bliver min lokale krea pusher, var der en masse blandet. Et stempel, noget maling af en slags, dobbelt klæbende tape, knapper, papir og noget 3D julepynt (det fandt jeg ud af da jeg gik ind på deres hjemmeside.) De har sørme også noget lørdags klip, så det kan være det skal være mit næste projekt.

På allerførste billede ligger der også et af de 4 tørklæder som Maya havde sponsoreret. Jeg trak nemlig et af de 4 lodder med bonus :-)

Fredsted the havde givet nogle smagsprøver til poserne og det vi drak til arrangementet. Smagsprøverne var hurtigt væk efter jeg kom hjem, for min kæreste var yderst nysgerrig efter at prøve alt det spise og drikkelige fra goodie baggen.

Hvis du gerne vil se alle de andre fantastiske kreative kvinders blog, har Linda oprettet en side på sin blog hvor alle er listet med link. Se det er smart, for så kan jeg spare lidt tid og linke til hende og straks kaste mig over og læse jer andres blogs :-)

Tak til alle de søde sponsorer, for en dejlig goodie bag. Og tak til alle de skønne kvinder der var med til at det til en fantastisk dag. Jeg glæder mig til mit næste blogtræf engang ud i fremtiden, for det var måske nok mit første, men absolut ikke mit sidste.

I morgen er det glimmer onsdag og jeg er forberedt! 

6 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine billeder og omtale..
  Herhjemme har jeg de fleste af smagsprøverne for mig selv, for kæresten drikker ikke varme drikke.. :o) men jeg tror at jeg lader familien smage lidt, når jeg skal holde fødselsdag om et par uger :o)

  Jeg er også helt sikker på at det ikke er mit sidste blogtræf.. hverken hos mig selv eller hos andre.. Det var super hyggeligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fortjener det jo også når man er så heldig :-)
   Og ja det var absolut ikke mit sidste blogtræf heller.

   Slet
 2. Hold da op en gavehøst! Det ser lækkert ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var næsten alt for meget :-)Hvis det altså kan blive det.

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar