onsdag den 25. september 2013

Glimmer Onsdag #2

Jeg har en dreng og det kan være noget rod, når der ligger et yndigt stykke stof i sart rosa, med en streg af sølv, lige der i tilbudskurven... lige præcis nok til en fin lille kjole. Men med hjem røg det og efter det har ligget længe, har jeg endelig fundet den helt rigtige pige og det helt rigtige mønster.

Mønsteret er Iris fra Stof2000 og pigen er den yndigste lille prinsesse. Jeg er meget spændt på om hun kan lide den, for prinsessen kan også være en bestemt lille dame.


Til en glimmerkjole, hører en glimmer knap.

Har ikke overholdt instruktionerne helt, i stedet for læg, har jeg syet skørtet med rynketråd. Men fin er den blevet synes jeg. Man kan som altid gøre det lidt bedre hvis man syr den igen, og det er da absolut heller ikke sidste gang.

Kjolen er sendt afsted og nu håber jeg den er faldet i god jord :-)

God glimmer onsdag! 

Eeeelsker Julia Lahme for at have fundet på det ord - godt nok til instagram, men det afholder mig ikke fra at bruge det på bloggen. Har også et glimmer indlæg næste onsdag, vil I være med?

Du kan se mit sidste indlæg til glimmeronsdag her

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare FIN!!! Og sikke et fint mønster. Måske jeg skulle prøve at kaste mig over det til foråret... Håber den falder i god jord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine, hun blev meget glad for den og den passede perfekt. Så jeg kunne ånde lettet op i fredags :-) Den blev ovenikøbet brugt samme aften til skolefest.

   Slet
 2. Så fiiiin - tror da det mønster skal indkøbes til min prinsesse :)

  Og faktisk så er glimmeronsdag helt legalt i blogland - Julia Lahme bruger det i hvert fald også selv på hendes blog ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så giver jeg den da gas :-) Og glæder mig til at se din version af kjolen. Jeg skal i helt sikkert sy den igen. Måske en julegave ide til en lille pige...

   Slet
 3. Hvor er kjolen fin, og glimmeronsdag kunne du da godt lave en trend ud af med et fint indlæg og FOTO vil jeg gerne slå det op på min blog:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide, overvejer lige hvordan man gør det når det jo ikke er min ide :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar