onsdag den 5. juni 2013

Juni to-do: Første natdragt

Jeg har begået første del af et af mine punkter på min Juni to-do liste. En af to natdragter.

Vores ynglings natdragt har vi købt i et supermarked i Sverige, den har lynlås og er derfor umulig for den lille dreng at sparke eller hive sig ud af. Når han samtidig helst sover med hovedet inde i dynen og kroppen udenfor, er det ret vigtigt han i det mindste beholder tøjet på.. Derfor er den nye natdragt med lynlås.Jeg har taget udgangs punkt i et minikrea mønster og ynglings natdragten. Lynlåsen er syet ned i det ene ben. På undersiden af lynlåsen, og ved halsen, sidder et stykke stof og beskytte den fine babyhud. Hals udskæringen skal dog optimeres til næste dragt. Min dreng er heller ikke så lang i overkroppen som minikrea beregner, så mønsteret er afkortet i kroppen.


Stoffet har jeg købt billigt på udsalg hos Kits Modestoffer i Vanløse, og det er faktisk vokset lidt på mig, så jeg tror det bliver til noget andet end natdragter også.


6 kommentarer:

 1. Den var godt nok fin!!! Jeg har holdt mig fra at sy natdragter, fordi jeg syntes det virkede noget svært.
  Din er bare blevet fin!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katrine.... Har haft det ligesom dig, men tænkte at natdragter var der jo ikke så mange andre end mig og kæresten der skulle se, så der var lidt plads til fejl og øvelse :-)

   Slet
 2. Hvor er du bare allerede aktiv på din to-do! Godt gået... Jeg tør ikke sætte min liste til skue... og slet ikke med en deadline!

  SvarSlet
 3. Det forpligter jo også... Kan få helt stres :-) Og så føles de nogle gange som lidt snyd, hvis man har klippet en masse en aften og bare kan sætte sig til at sy den næste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Snyd? Det er da bare god planlægning!! Jeg er mest til at sy, hvis alt bare ligger klar... :)Jeg synes stadig, at du er sej.

   Slet
  2. Det er selvfølgelig rigtigt... Og det er nogle gode aftener, dem hvor man bare syr og det hele bliver "hurtigt# færdigt.

   Og tak :-)

   Slet

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig, jeg sætter pris på hver enkelt kommentar